👏 Directe bron van LEAGUELANE.com. Bezoek hun link voor dagelijkse winstgevende tips PREMIUM VOORSPELLINGEN.

Datum: zondag 11 oktober 2024
Begint om 19 uur VK / 45 uur CET
Locatie: Fadil Vokrri-stadion.

De Dardaniërs zijn samen met Moldavië de slechtste teams in de groep en het is handig voor de andere twee teams om makkelijke punten te scoren.

Het is niet verwonderlijk dat de mannen van Bernard Challandes nog geen wedstrijd in de competitie hebben gewonnen en ook onderaan de tafel staan ​​met tot nu toe slechts één punt veiliggesteld.

Ze worden ook consistent gerangschikt, relatief ver verwijderd van de top 100 van de FIF A-ranglijst, terwijl hun leeftijdsgenoten meestal in de top 60 staan.

Bovendien geeft de recente vorm ook aan dat de Dardaniërs een vreselijke reeks prestaties leveren, terwijl de mannen van Matjaz Kek de laatste tijd indrukwekkende resultaten boeken.

Verwacht waarschijnlijk dat Slovenië dit weekend het beste team op het veld zal zijn.

Ze hebben het de afgelopen maanden echter moeilijk op de weg, aangezien de mannen van Challandes hun thuiswedstrijden goed benutten.

Begrijp daarom dat het voor de mannen van Kek moeilijk zou zijn om deze zondag de nul te houden.

Kosovo v Slovenië: head to head (h2h)

• Dit is de eerste officiële ontmoeting tussen de twee teams.

Kosovo versus Slovenië: voorspelling

De Dardaniërs verloren op de laatste dag thuis met 1-2 van Griekenland. De gasten hadden vanaf het begin de wedstrijd in handen met een doelpunt in de 2Noord-Dakota minuut, en ze verbeterden hun voorsprong met een ander doelpunt in het begin van de tweede helft.

De thuisploeg scoorde laat terug, maar was te laat.

Ondertussen verdienden de aanvallen van Bojan Jokic een 4-0 thuisoverwinning op San Marino. Het resultaat was al voor rust gegarandeerd, met drie onbeantwoorde doelpunten van de gastheren.

Ze hebben in totaal zes van hun vorige tien wedstrijden gewonnen en zijn ongeslagen in 12 van hun laatste 16 wedstrijden. Ze scoren ook veel hoger dan hun tegenhangers.

Aan de andere kant hebben Amir Rrahmani en zijn jongens momenteel een winless streak van vijf wedstrijden en van die vier waren er nederlagen. Ze hebben tot nu toe ook niet gewonnen in de Volkenbond.

Slovenië domineert dit weekend de evenementen in het Fadil Vokrri-stadion.

Begrijp echter dat ze ongeslagen zijn in 17 van hun vorige 20 uitwedstrijden, terwijl hun tegenstanders ongeslagen zijn in 11 van hun vorige 13 thuiswedstrijden.

Bovendien zijn de Dardaniërs op dit moment wanhopig, want nog een nederlaag zou hen vrijwel tot degradatie veroordelen.

Met deze observaties in het achterhoofd, wordt verwacht dat beide teams in deze ronde doelpunten zullen maken.

Kosovo v Slovenië: wedtips

• Slovenië wint beide helften @ 1,70 (7/10)