đź‘Ź Directe bron van LEAGUELANE.com. Bezoek hun link voor dagelijkse winstgevende tips PREMIUM VOORSPELLINGEN.

Turkse SĂĽper Lig
Datum: zaterdag 8 februari 2024
Start om 12 uur Nederlandse tijd
Locatie: Konya Buyuksehir Belediye Stadyumu, Konya

Na een midweekse actie in de nationale beker wordt de Turkse SĂĽper Lig dit weekend hervat met de 21e speelronde. De actie begint met een botsing tussen de onderste twee van de tafel, Konyaspor en Denizlispor.

Beiden hebben in hun laatste vijf divisiewedstrijden veel punten verspeeld en zijn gevaarlijk dicht bij de onderste drie gekomen. De gokkers zijn enigszins in het voordeel van de gastheren voor de overwinning, maar Denizli was in een aantal eerdere wedstrijden een harde noot om te kraken.

Vanuit het oogpunt van weddenschappen is het interessant om te vermelden dat er in de eerste helft van Denizli's laatste negen wedstrijden minstens Ă©Ă©n doelpunt is gescoord.

De overgrote meerderheid van hen werd gescoord op de helft van de tegenstander, aangezien Denizli geen van hun laatste vijf Super Lig-wedstrijden won.

Op dit moment staan ​​ze op de 12e plaats met 23 punten en daarmee is de Europa League-droom voorbij.

Ondanks een overtuigende 3-0 thuisnederlaag tegen Galatasaray zijn Konya-fans waarschijnlijk tevreden met de resultaten van vorige maand. De ploeg wist Ankaragucu te verslaan en een punt af te pakken van Antalyaspor.

Konyaspor vs Denizlispor: Head to Head

In het verleden waren er 39 duels tussen deze twee partijen. De resultaten zijn erg krap, 15-14 in het voordeel van Konya.

Vijf van de laatste zeven wedstrijden eindigden met minder dan twee doelpunten. Konya kwam als overwinnaar tevoorschijn in het eerste deel van het seizoen door de wedstrijd met 1-0 te winnen.

Konyaspor vs Denizlispor: voorspelling

Beide ploegen staan ​​onderaan de ranglijst, maar hebben weinig kans op degradatie. We denken dat beiden tevreden zouden zijn met een gelijkspel hier.

Naast een winloze wedstrijd verwachten we ook een laag aantal doelpunten, dus de Under 2,5 FT optie zal goed werken.

Konyaspor vs Denizlispor: wedtips

1. Een fulltime trekking om 3.30 uur
  2. Minder dan 2,5 voet tot 1,70.

????Directe bron van LEAGUELANE.com. Bezoek hun link voor dagelijkse winstgevende tips PREMIUM VOORSPELLINGEN.