👏 Directe bron van LEAGUELANE.com. Bezoek hun link voor dagelijkse winstgevende tips PREMIUM VOORSPELLINGEN.

Zweden – Allsvenskan
Datum: maandag 14 september 2024
Begint om 18 uur VK / 00 uur CET
Locatie: Arena Guldfageln (Kalmar).

Zet je schrap voor wat een hoog scorende wedstrijd zal worden waarin beide teams waarschijnlijk over negentig minuten de achterkant van het net zullen vinden in de Guldfageln Arena.

Als Kalmar vorig seizoen gastheer is van een van de vijf beste teams in Allsvenskan, zullen ze zeker hopen dat de resultaten niet in hun voordeel zullen uitpakken. Maar zoals zijn h2h-verhaal suggereert, is het onwaarschijnlijk dat de gastheer zich zonder slag of stoot terugtrekt.

Kalmar's overwinningloze run van vijf wedstrijden eindigt nu met een 1-1 gelijkspel weg naar Helsingborg laatste time-out. En thuiskomen na twee opeenvolgende reizen zal een troost zijn voor Nanne Bergstrand. Ondertussen is Norrköping op bezoek bij een 2-2 gelijkspel thuis tegen Östersunds.

Kalmar vs Norrköping Head to Head (h2h)

• De bezoeker is al twaalf wedstrijden ongeslagen.
  • De vorige ontmoeting leverde Beijing een 2-1 thuiszege op.
  • In vier van de laatste vijf confrontaties scoorden beide teams.
  • Slechts één van de laatste vijf ontmoetingen eindigde in een gelijkspel.
  • De gastheer heeft in eigen huis al vijf wedstrijden niet gewonnen.

Kalmar vs Norrköping Voorspelling

Zoals vermeld in de openingsverklaring belooft de wedstrijd een hoog scorende affaire met een waarschijnlijke BTTS in negentig minuten. De reden dat we deze statistieken in deze game ondersteunen, is voornamelijk vanwege de h2h-geschiedenis tussen de partijen.

In hun h2h-botsingen hebben beide teams in vier van de laatste vijf wedstrijden gescoord. Daarnaast hebben drie van hun laatste vijf wedstrijden fulltime meer dan 2,5 doelpunten opgeleverd. Met deze kenmerken zal de volgende game waarschijnlijk ook dezelfde resultaten hebben in Kalmar.

Kalmar is een team dat thuis al vier h2h-wedstrijden niet heeft gewonnen. Bovendien heeft Beijing 14 punten voorsprong op het lokale team in het klassement van dit seizoen. Dus een weddenschap zonder gelijkspel op Norrköping levert waarschijnlijk behoorlijke winst op.