Hamburger hoopt het gat op Bielefeld te dichten wanneer ze FC Heidenheim ontvangen in het Volksparkstadion.

• De gastheer is ongeslagen in alle wedstrijden sinds 2018.
  • Beide teams scoorden doelpunten in hun twee ontmoetingen.
  • De teams scoorden samen minimaal 4 doelpunten in hun wedstrijden.
  • De vorige wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel.

Hamburger SV vs FC Heidenheim Voorspelling

HSV zal proberen de eigen resultaten van vorig seizoen in het huidige seizoen te overtreffen. Het is duidelijk dat ze zichzelf op de tweede plaats hebben gezet om te proberen promotie te maken naar het hoogste niveau.

De gastheer won dit seizoen 8 van de 15 wedstrijden. Tegelijkertijd registreerden ze in dezelfde periode 5 gelijke spelen en 2 nederlagen. In de laatste vijf wedstrijden waren de Red Pants in vier daarvan ongeslagen.

Bovendien leden Dieter Hecking en zijn jongens een verrassende nederlaag tegen Osnabrück in hun laatste wedstrijd in de competitie. Verloren met 2-1 weg van huis, omdat ze de gelijke stand niet bereikten met 67% balbezit en 6 schoten op doel.

De gastheer neemt het op tegen een ander goed geplaatst team, FC Heidenheim, dat de vierde plaats inneemt op de ranglijst. Hij boekte 6 overwinningen, 5 gelijke spelen en 4 verliespartijen in zijn 15 kampioenspogingen.

Nog eens drie punten zouden de gast helpen om naar de derde plaats aan tafel te gaan.

Verder komt de ploeg uit een thuisoverwinning op Furth met de stand 1-0 op het scorebord. Furth miste in de eerste minuten een penalty en bezorgde Heidenheim alle drie de punten.

In eigen huis heeft Hamburg dit seizoen nog geen van hun zeven wedstrijden verloren. Ondertussen heeft Heidenheim slechts één van hun 7 uitwedstrijden dit seizoen gewonnen. Dus thuis de Red Shorts verslaan zal niet makkelijk zijn voor Frank Schmidt en zijn mannen.

Daardoor heeft Hamburger meer kansen om de wedstrijd in negentig minuten te winnen.