đź‘Ź Directe bron van LEAGUELANE.com. Bezoek hun link voor dagelijkse winstgevende tips PREMIUM VOORSPELLINGEN.

UEFA Europa League
Datum: donderdag 29 oktober 2024
Begint om 17 uur UK / 55 uur CET
Locatie: Ghelamco Arena (Gent).

Gent begon dit seizoen aan de groepsfase van de EL met een nederlaag. Liberec nam de drie punten mee naar de Belgen met een stand van 1-0 op het scorebord. Buffalo's zullen drie keer op rij verliezen na een 1-2 nederlaag thuis tegen Genk in de Jupiler Pro League.

EL's 2-0 thuisoverwinning op Crvena Zvezda in de eerste ronde hielp Hoffenheim terug in vorm te komen na twee opeenvolgende nederlagen. De ploeg komt op bezoek na een 1-1 gelijkspel uit tegen Bremen, de laatste keer op de Duitse Bundesliga-kalender.

Head-to-head Gent vs Hoffenheim (u2u)

De teams hebben elkaar de afgelopen tijd niet eerder ontmoet.

Gent vs Hoffenheim Voorspelling

De nederlaag tegen Dynamo Kiev in de Champions League plaatste Gent dit seizoen in de Europa League. Maar de gastheren hebben hun vorm buiten de nationale competitie niet veranderd, want ze begonnen de campagne van EL met een nul.

Met slechts Ă©Ă©n overwinning in de laatste zeven ontmoetingen op de algemene kalender vormt de thuisploeg geen grote bedreiging voor de bezoekers in de volgende wedstrijd. Bovendien zou Hoffenheim moeten opwarmen met slechts drie nederlagen in hun laatste tien wedstrijden in alle grote competities op hun kalender.

Hoffenheim is ongeslagen in hun laatste twee wedstrijden in goede vorm en gaat na groepswinst thuis op bezoek bij Crvena Zvezda. Met onderweg een goede vorm, zullen Die Kraichgauer de favorieten zijn die meer invloed op het spel zullen hebben dan de gastheren.

Op basis van deze statistieken kunnen we een traag middenspel verwachten; waarschijnlijk minder dan 3 doelpunten in negentig minuten. Daarom is de tip voor minder dan 3,5 doelpunten waarschijnlijk de beste weddenschap voor gokkers. Bovendien zal het advies aan Hoffenheim om een ​​van de twee helften te winnen ook van pas komen om een ​​behoorlijk rendement te genereren.