Famalicão x Sporting: LIVE [HD]: Bekijk waar u Liga NOS LIVE kunt KIJKEN

Famalicão gezicht Sportingin dat Zaterdag (05) om 15:00 (Brasilia tijd), in Gemeentelijk Stadion van Famalicão, in Vila Nova de Famalicão, voor de 9e dag van Eredivisie NOS. De wedstrijd wordt gestreamd door ESPN en SPORTTV in Portugal om 19:00 uur.

Om te profiteren van het voordeel van de lichtere kalender, staat Sporting deze zaterdag (05) tegenover Famalicão.

Al vroeg uitgeschakeld in de Europa League toen het in de laatste fase van het selectieproces voor de groepsfase van het toernooi viel tegen LASK Linz, uit Oostenrijk, had Sporting bijna de hele eerste helft van het seizoen 2024/2024 met het voordeel een veel lichtere kalender dan Benfica en Porto. Hij wist hoe hij moest profiteren van langere trainingsperioden.

Met 22 punten (zeven overwinningen en een gelijkspel) leidt hij het Portugese kampioenschap, dat hij in deze eeuw alsnog won. Het heeft vier punten tegen Braga en Benfica, die het vice-leiderschap delen. De voorsprong op Porto, vierde, bedraagt ​​zes punten. Aan dit voordeel komt echter een einde. Volgende week hebben de continentale competities hun laatste ronde van de groepsfase. Vanaf toen. de kalender zal voor iedereen hetzelfde zijn.

Sporting heeft niet meer verloren sinds het duel met LASK Linz. Zeven overwinningen en één gelijkspel. Deze lijst bevat het debuut in de Portugese beker. Hij versloeg Sacavenense met een bloedbad. Hij paste 7 tegen 1 toe. Zijn volgende rivaal is Paços de Ferreira. U kunt optreden in uw stadion. Als bezoeker heeft hij in het Portugese kampioenschap 100% succes. Hij won de vier wedstrijden die hij speelde, scoorde tien doelpunten en kreeg er één tegen.

Famalicão x Sporting: waar te kijken, plannen, plannen en het laatste nieuws, volg minuut voor minuut in realtime.