👏 Directe bron van LEAGUELANE.com. Bezoek hun link voor dagelijkse winstgevende tips PREMIUM VOORSPELLINGEN.

UEFA Nations League
Datum: zondag 11 oktober 2024
Begint om 17 uur VK / 00 uur CET
Locatie: A. Le Coq Arena (Tallinn).

Estland is waarschijnlijk op weg naar hun derde opeenvolgende UNL-wedstrijdverlies dit seizoen totdat ze iets nieuws uit hun hoed kunnen toveren om de tafelleiders neer te halen.

De gastheren zijn zonder overwinning in de laatste elf wedstrijden in alle hoofdwedstrijden van hun programma, na een nederlaag thuis tegen Litouwen met 1-3 in een internationale vriendschappelijke wedstrijd de laatste keer.

Noord-Macedonië voerde dit seizoen Groep 2 van League B aan na een overwinning en een gelijkspel. Ze zullen op bezoek komen na een 1-1 gelijkspel uit met Georgia, de laatste keer in de UNL.

Estland vs Noord-Macedonië Head-to-head (u2u)

• De bezoeker is ongeslagen in alle wedstrijden die hij sinds 2004 heeft gespeeld.
  • De vorige ontmoeting in 2007 eindigde in een 1-1 gelijkspel.
  • Beide teams scoorden in twee van hun laatste drie wedstrijden.

Estland vs Noord-Macedonië Voorspelling

Het is onwaarschijnlijk dat Estland binnen negentig minuten een doelpunt zal maken, ondanks dat het de overhand heeft vanwege hun recente prestaties in UNL-wedstrijden. Hun aanvallen zijn zwak en aanvallers hebben moeite om de achterkant van het net te vinden, dus een niet-BTTS zal goed werken voor gokkers met een notering van 1,50.

Bovendien heeft Macedonië dit seizoen gemiddeld 1,5 keer gescoord in de UNL, en we kunnen meer van de bezoekers verwachten, aangezien ze tegen een zwakkere ploeg staan. De verdediging van de bezoekende ploeg is gaandeweg wankel geweest, maar de gastheren doen er nog lang niet alles aan.

Daarom is de tip van meer dan 1,5 goals waarschijnlijk een geschikte optie voor gokkers. Een andere weddenschap om op te letten is de fulltime uitoverwinning, die wordt ondersteund door de toernooivorm van Macedonië. Gokkers kunnen de bezoekers ook leiden bij het winnen van beide helften van de wedstrijd.