Elche – Celta Vigo Voorspellingen en tips

⚽ Voorspellingen Elche – Celta Vigo

Elche - Celta Vigo Tips en kansen. 6 november, 21 uur SPANJE: LaLiga – 9e ronde.

Vorige Elche – Celta Vigo

• Elche komt deze ronde binnen met een handvol clubs die maar liefst 50% van hun La Liga (LL)-wedstrijden hebben gewonnen als verliezers (W3, D1, L2), terwijl ze een perfect record van drie overwinningen in de opener behouden. overal. Zijn drie overwinningen werden ook vergezeld door HT-leiders.
  • Hun LL-thuiswedstrijden waren echter echt een 'verhaal van twee helften'. Ze hebben de nul in de eerste helft (twee nul) gehouden in alle drie de thuiswedstrijden van de LL, maar een totaal van 0-4 in de tweede helft dreigt elke positieve start teniet te doen.
  • Celta de Vigo heeft sinds het begin van 2019/20 (D3, L4) geen van hun zeven LL-wedstrijden als uitfavorieten gewonnen. Omdat het team sinds begin juli (D4, L3) van geen enkele tegenstander uit huis had gewonnen, hielp het team hun zaak niet door maximaal één doelpunt te registreren op elk van die zeven uitreizen.
  • Meer recentelijk zijn de scoreproblemen echter nog ernstiger. Met in totaal slechts twee doelpunten in hun laatste vijf LL-wedstrijden in alle stadions, beide in de tweede helft, werden ze dit seizoen in drie van hun vier nederlagen uitgeschakeld, en bij die drie nederlagen was een HT-achterstand inbegrepen.
  • Spelers om in de gaten te houden: aan het begin van deze ronde was Josan de Elche een van de zes spelers die de opener van zijn ploeg scoorde in back-to-back 2024/21 LL-wedstrijden.
  • Celta's Santi Mina is de laatste man die scoort voor de club tijdens een competitienederlaag. Interessant is dat hun ploeg in de helft van hun laatste zes uitwedstrijden in de LL een 2-1 nederlaag leed.
  • Hot stat: Het HT-resultaat is gerepliceerd bij het laatste fluitsignaal in de laatste vijf LL-wedstrijden van elk team.
Heads-up-spellen: ELCHE – CELTA VIGO
03.03.15 LL keltische vigo Elche 1: 1
26.09.14 LL Elche keltische vigo 0: 1
01.03.14 LL Elche keltische vigo 1: 0
29.09.13 LL keltische vigo Elche 0: 1
19.02.12 LL2 Elche keltische vigo 0: 2

SPANJE: LaLiga – 9e ronde