đź‘Ź Directe bron van LEAGUELANE.com. Bezoek hun link voor dagelijkse winstgevende tips PREMIUM VOORSPELLINGEN.

Europa – Kwalificatie Champions League
Datum: woensdag 26 augustus 2024
Begint om 19 uur VK / 00 uur CET
Locatie: regionaal sportcomplex van Brestskiy (Brest).

De thuisploeg moest hard werken om de tweede ronde te bereiken. In hun eerste wedstrijd liet Astana, kampioen van Kazachstan, flink schrikken. Maar het Wit-Russische team won de wedstrijd met 6-3. Ook al wonnen ze die wedstrijd, de verdediging gaf veel idiote kansen weg en had geluk dat de tegenstander niet raak schoot.

De Maroon Whites hadden het makkelijk in hun voorronde. Ze moesten uitspelen tegen kampioen Connah's Quay Nomads uit Wales. Ze namen de leiding in dat duel en scoorden een seconde in 65Âş minuten om de wedstrijd met 0-2 te winnen. Maar de Wit-Russen moeten niet lichtvaardig worden opgevat, vooral niet wat betreft aanvalskracht.

Dinamo Brest vs FK Sarajevo: Head to Head (h2h)

• Dit wordt de eerste directe confrontatie tussen de twee teams.

Dinamo Brest vs FK Sarajevo: voorspelling

De Bosnische club is momenteel op een winning streak in alle competities. Ze hebben nooit een uitdaging gehad in nationale competities, zelfs niet buitenshuis. Aan de andere kant leed de thuisploeg een reeks nederlagen in het Wit-Russische kampioenschap. Ze staan ​​dus onder druk, ook al spelen ze thuis. Maar we kunnen een doelpuntenfestijn verwachten voor de manier waarop hij speelde tegen Astana.

Voor de Marrons is dit de tweede uitwedstrijd van hun Europese campagne. Afhankelijk van hun prestaties in de eerste game, is er een mogelijkheid dat ze deze krijgen. De meeste van zijn straatgevechten waren de afgelopen weken gelijkspel. Dus ik wed dat de wedstrijd na negentig minuten gelijkspel is en doelpunten aan beide uiteinden van het veld.

Dinamo Brest vs FK Sarajevo: wedtips