Chelsea v Rennes voorspellingen en wedtips gepresenteerd door voetbalexpert Tom Love.

Chelsea tegen Rennes

Kan Frank de voorsprong van Chelsea uitbreiden?

• Chelsea heeft in alle competities 4 keer op rij de nul gehouden.
  • Rennes heeft slechts 1 van hun laatste 5 wedstrijden in alle competities gewonnen.
  • Damien Da Silva kreeg dit seizoen in 5 van zijn 10 wedstrijden een gele kaart.

TIP 1: Chelsea wint en minder dan 3,5 doelpunten

Chelsea was vorige week een indrukwekkende winnaar in Rusland toen ze Krasnodar knock-out sloegen, een week na hun 0-0 gelijkspel thuis tegen Sevilla. Ze zijn grote favorieten om Rennes woensdagavond te verslaan op Stamford Bridge en dat is begrijpelijk gezien de kwaliteitsopties waarover Frank Lampard beschikt.

Verdedigend hebben de Blues zich opmerkelijk verbeterd, met hun 4 opeenvolgende schone lakens, het lijkt erop dat de laatste gebeurde in Mourinho 2005 dagen! Edouard Mendy, ironisch genoeg afkomstig uit Rennes, lijkt zelfverzekerd over zich heen te komen en is een duidelijke verbetering ten opzichte van Kepa. Thiago Silva was ook een prima aanwinst en Lampard lijkt een goede balans te hebben gevonden op het middenveld met N'Golo Kante als enige centrum met de creatievelingen Mason Mount en Kai Havertz tegen de Fransman.

Gezien hun sterke defensieve inspanningen, kan het de moeite waard zijn om de thuiswinstprijs te verhogen wanneer ze winnen ze winnen en minder dan 3,5 doelpunten op 6/5. In de laatste zes wedstrijden van Rennes vielen minder dan vier doelpunten.

TIP 2: Damien Da Silva wordt gekaard

Een speler die hier te groot lijkt voor een letter is Rennes-verdediger Damien Da Silva. Hij werd vorige week geboekt voor een worstelwedstrijd in Sevilla en heeft dit seizoen een boeking gezien in de helft van zijn 3 optredens in alle competities. Hij zal het opnemen tegen een aanvaller XNUMX die hem allerlei problemen zal bezorgen en de 01/05 dat de voormalige centrale helft van Caen een reprimande krijgt, is een heerlijke prijs.