👏 Directe bron van LEAGUELANE.com. Bezoek hun link voor dagelijkse winstgevende tips PREMIUM VOORSPELLINGEN.

Engelse Premier League
Datum: zaterdag 31 oktober 2024
Start 15:00 VK / 16:00 CET
Locatie: Turf Moor (Burnley).

Chelsea heeft een moeilijke start van het seizoen achter de rug, maar het loont om te winnen in de Engelse Premier League-wedstrijd van zaterdag tegen Burnley.

The Blues komen uit een klinkende 4-0 overwinning in Krasnodar en maakten een einde aan een serie van drie opeenvolgende remises in alle competities.

Het zal voor Frank Lampard bemoedigend zijn dat Hakim Ziyech eindelijk zijn naam op het wedstrijdformulier heeft staan ​​en dat mensen als Timo Werner en Christian Pulisic samenkomen om de overwinning in Rusland te voltooien.

Chelsea versloeg vorige week Manchester United in de Premier League en gaat op zoek naar de derde zege van het seizoen in 7 pogingen.

Burnley is een schaduw van zichzelf en is aan de verkeerde kant van de tafel betrapt, tot nu toe in 5 games.

Ze verloren vorige week met 1-0 van de Spurs en dit benadrukt opnieuw hun problemen op de scorende afdeling. Chris Wood ontbreekt en heeft tot nu toe slechts 1 doelpunt gemaakt, terwijl collega-spitsen Ashley Barnes, Jay Rodriguez en Michael Vydra dit seizoen nog geen doelpunt hebben gemaakt.

Daarom zijn de Blues laag geprijsd op 1,50 om te winnen bij Turf Moor, terwijl de bezoekers kunnen inzetten op 5,50.

Burnley v Chelsea Head to Head

Er zijn 12 Premier League-ontmoetingen geweest tussen deze twee teams sinds 2009 en Chelsea heeft een uitstekende staat van dienst door er 8 te winnen. Burnley is er slechts één keer in geslaagd om te winnen, terwijl er drie zijn vastgelopen.

In de wedstrijd van vorig seizoen wonnen de Blues beide wedstrijden, met 3-0 bij Bridge en 4-2 bij Turf Moor.

In de laatste 6 directe confrontaties vielen er meer dan 2,5 doelpunten.

En ten slotte won Chelsea er 5 en speelde het de andere gelijk in de laatste 6 bezoeken aan dit stadion.

Burnley vs Chelsea Voorspelling

Met een uitstekend h2h-record en uitstekende scorevorm aan zijn zijde, zou hij zaterdag niet verder moeten kijken dan een Blues-overwinning. De aanvallers van Frank Lampard hebben wat problemen op defensief gebied, maar zouden goed moeten omgaan met een aanvallende eenheid die dit seizoen slechts één doelpunt maakte.

Naast de goede opties voor The Blues op de bank en als Lampard besluit Werner te laten rusten, opent dit een kans voor de jonge Tammy Abraham of Olivier Giroud en het is ook het geval voor Kai Havertz, die een bijna vergelijkbare vervanger heeft in Pulisic. . of Metselaarsberg.

We kunnen ook zien dat de wedstrijden waarbij Chelsea in de tweede helft begon en 5 van de 6 uitdoelpunten dit seizoen vielen in de laatste 45 minuten van de wedstrijd en daarom is meer dan 1,5 doelpunt in de tweede helft een goede klaring.