👏 Directe bron van LEAGUELANE.com. Bezoek hun link voor dagelijkse winstgevende tips PREMIUM VOORSPELLINGEN.

Engeland - Kampioenschap
Datum: zondag 4 oktober 2024
Begint om 14 uur VK / 00 uur CET
Locatie: Brentford Community Stadium (Londen).

Het zal zondagavond in Londen geen erg opvallende wedstrijd worden, maar de tweede nummer twee tegen het team negende in de ranglijst van vorig seizoen zou interesse moeten wekken.

Met de thuisploeg als favoriet zal de wedstrijd waarschijnlijk traag verlopen en weinig doelpunten opleveren.

Brentford vs Preston North End head to head (u2u)

• De gastheer heeft drie van de laatste vijf algemene overwinningen behaald.
  • De vorige ontmoeting leverde een 1-0 thuiszege op voor de Bees.
  • Beide teams scoorden in vier van hun laatste zeven ontmoetingen.
  • Slechts één van de vijf voorgaande ontmoetingen eindigde in een gelijkspel.
  • De gastheren verloren slechts één keer in hun negen thuiswedstrijden.
  • De Lilywhites wisten op drie van hun laatste vier bezoeken niet te scoren.

Brentford vs Preston North End Voorspelling

Brentford's start van het seizoen was op het verkeerde been toen ze op weg naar onder meer Birmingham met 1-0 verloren. Ze kwamen echter terug in de volgende wedstrijd thuis en pakten alle drie de punten in een 3-0 overwinning op Huddersfield.

Nu ze weer thuis zijn, kunnen we het veldvoordeel van de gastheer in de competitie ondersteunen. Toch zullen ze een 1-1 uitwedstrijd organiseren met Millwall in hun laatste competitiewedstrijd op het programma.

Preston North End daarentegen heeft dit seizoen een winless streak. Beginnend met een 0-1 nederlaag thuis tegen Swansea, gaat het al een tijdje niet goed met Preston. De ploeg gaat na een thuisnederlaag met 1-0 op bezoek bij Stoke City in de laatste competitiewedstrijd.

Onder deze huidige vormen lijkt fulltime thuisoverwinning een redelijke optie. Gokkers kunnen ook met Brentford gaan om elke helft van de wedstrijd binnen negentig minuten te winnen. Aangezien het onwaarschijnlijk is dat de wedstrijd een hoog scorende aangelegenheid wordt, zal de tip voor minder dan 3,5 doelpunten goed werken voor gokkers.