👏 Directe bron van LEAGUELANE.com. Bezoek hun link voor dagelijkse winstgevende tips PREMIUM VOORSPELLINGEN.

Duitse Bundesliga
Datum: zaterdag 17 oktober 2024
Begint om 17 uur VK / 30 uur CET
Locatie: Schuco-Arena.

De Beieren zijn nu in gevaar na de nederlaag tegen Hoffenheim. Ze slaagden erin een 4-3 overwinning op Hertha te behalen om een ​​statement te maken, maar het was nog steeds niet op het niveau dat we nu verwachten van een 3-punts overwinning.

En het is in dit scenario dat Die Blauen opduikt, een ploeg die pas eind vorig seizoen promoveerde naar de eerste klasse. De gefrustreerde en vastberaden Beieren zouden een velddag moeten hebben tegen deze nederige tegenstander.

Ze hebben door de jaren heen ook een indrukwekkend h2h-record tegen deze tegenstander (zoals het geval is met bijna elk team in Duitsland).

Verwacht zaterdag waarschijnlijk een ruime overwinning van Bayern München.

Arminia Bielefeld vs Bayern München: head-to-head (h2h)

• De laatste keer dat de twee tegenover elkaar stonden op het veld, boekten de titelverdedigers een 0-1 overwinning.
  • Ze hadden ook acht van hun vorige negen wedstrijden gewonnen.
  • Sinds 1997 verloor hij slechts twee keer van zijn rivaal.
  • In de afgelopen 14 jaar hebben de gastheren nog nooit een doelpunt gescoord in dit stadion.

Arminia Bielefeld vs Bayern München: Voorbeschouwing

De mannen van Uwe Neuhaus verloren op de laatste dag thuis met 1-0 van Werder Bremen. Nadat de thuisploeg op de 20e een doelpunt had afgekeurdº minuut van de VAR maakten ze het goed met een ander doelpunt zeven minuten later en hielden ze de leiding tot het laatste fluitsignaal.

Ondertussen behaalden de aanvallers van Hans-Dieter Flick vorige week thuis een 4-3 overwinning tegen Hertha. In een aanvallende masterclass scoorde Robert Lewandowski alle vier de doelpunten voor de regerend Europees kampioen. Sterker nog, hij plaatste de winnaar op 90+3.rd minuut.

In de toekomst zijn de Beieren op dit moment verreweg het beste team ter wereld en ze zijn vastbesloten om de heldendaden van vorig seizoen opnieuw te herhalen.

Ze staan ​​tegenover een pas gepromoveerd team zonder topvliegervaring. En meteen is het een ongelijk spel.

Bovendien hebben de mannen van Flick ook een dominant h2h-record tegen deze tegenstander. Ze zullen proberen een onberispelijke prestatie neer te zetten en daarbij de herinnering aan de nederlaag van Hoffenheim proberen uit te wissen.

Met die observaties in het achterhoofd zou Bayern München de drie punten moeten veiligstellen, en dat ook nog eens in stijl.

Arminia Bielefeld vs Bayern München: wedtips

• Bayern München -1.5 Aziatische Handicap @ 1.60 (3/5)
  • Meer dan 2,5 goals door het team van Bayern München op 1,60 (3/5).

Op zoek naar meer spellen? lees alles Voorspellingen Duitse Bundesliga hier of spring naar onze hoofdpagina pagina met voetbaltips.

????Directe bron van LEAGUELANE.com. Bezoek hun link voor dagelijkse winstgevende tips PREMIUM VOORSPELLINGEN.