👏 Directe bron van LEAGUELANE.com. Bezoek hun link voor dagelijkse winstgevende tips PREMIUM VOORSPELLINGEN.

UEFA Europa League
Datum: donderdag 1 oktober 2024
Begint om 15 uur VK / 00 uur CET
Locatie: Yerevan Football Academy-stadion.

Na twee opeenvolgende wedstrijden die in verlengingen worden beslist, ontvangt Ararat-Armenia het Servische contingent in Jerevan.

In de kwartfinale stond de thuisploeg thuis tegenover Fola en dat eindigde in een 3-3 gelijkspel. In de verlenging scoorden ze een doelpunt om de leiding in de wedstrijd te nemen. Ze stonden tegenover Celje in de halve finale, wat een doelpuntloos gelijkspel was in negentig minuten en een vergelijkbare 1-0-score aan het einde van de verlenging in de wedstrijd.

Na het verliezen van de halve finale van de kwalificatie voor de Champions League, zal Crvena Zvezda hun geluk beproeven in de kwalificatiefinale van de Europa League door rechtstreekse plaatsing. De huidige Super League-kampioenen zullen na een reeks van twee opeenvolgende overwinningen op bezoek komen in de nieuwe editie van het kampioenschap.

Ararat-Armenia vs Rode Ster Belgrado Voorspelling

Ararat v Armenië heeft dit seizoen een meer defensieve speelstijl getoond in de EL-kwalificatiewedstrijden, en back-to-back gelijkspel van negentig minuten is een duidelijk bewijs van die trend. De thuisploeg heeft een voordeel op de grond, maar de kracht van hun team is misschien niet genoeg om de aanvallen van Rode Ster Belgrado in de wedstrijd in te dammen.

Crvena Zvezda ging meteen door naar de finale van het toernooi. Ze hebben een winning streak in de laatste twee wedstrijden in hun landskampioenschap. Beide overwinningen resulteerden in clean sheets, dus we kunnen erop rekenen dat de bezoekers zich dit seizoen plaatsen voor de Europa League.

Op basis van de bovenstaande statistieken zie je waarschijnlijk minder doelpunten in het spel. De wedstrijd belooft een wedstrijd met weinig doelpunten te worden en een achterstand van 3,5 doelpunten is waarschijnlijk de beste gok voor gokkers. Bovendien zal de fulltime uitoverwinning gokkers ook helpen om een ​​behoorlijk rendement te halen uit de wedstrijd in het Yerevan Soccer Academy-stadion.