Estadísticas de Swansea - Millwall

Consellos e predicións de BwinPrevisións de Swansea - Millwall

Swansea - Millwall Consellos e probabilidades. 3 de outubro, 15:00 INGLATERRA: Campionato – 4a xornada.

• O Swansea City comezou a súa campaña de liga invicto en tres partidos (G2, L1) e aínda non encaixou ningún gol. Tamén é o único club da liga que aínda non recibiu unha tarxeta amarela, e con cinco dos seus últimos seis partidos en cara a cara contra o Millwall marcando menos de 2 goles, poden estar subliñados en varias métricas diferentes.
  • A tempada pasada o Swansea marcou só dous goles na liga na liga máis aló do minuto 75, pero tamén foi o segundo máis (combinado) de empates nos partidos na casa (13). De todos os xeitos, a súa "dispersión de goles" é moderada, xa que o Swansea encaixa máis de 2 goles só unha vez en 15 partidos da liga local, pero marca máis de 3 goles só dúas veces.
  • En xeral, o Millwall foi difícil de vencer durante algún tempo, perdendo só catro dos seus 18 partidos de liga anteriores (G7, D7, L4), con só catro testemuñas de máis de 2,5 goles. Ademais, o técnico de Millwall, Gary Rowett, gusta persoalmente de enfrontarse ao Swansea, evitando a derrota nos seus tres enfrontamentos anteriores (G2, D2), con ambos gañando 1-1.
  • Os "Leóns" gañaron cinco das súas últimas nove batallas de liga como visitante (G5, D2, L2), e os sete partidos gañados/empateados deixaron a portería a limpar. Aínda que a miúdo gañan partidos pechados, as súas últimas cinco derrotas como visitante na liga sumaron unha media relativamente alta de 4,20 goles por partido.
  • Xogadores a ver: o Swansea gañou os seus últimos cinco partidos de liga na casa nos que marcou Andre Ayew, incluíndo catro goles aos 60 minutos.
  • Jed Wallace, de Millwall, marcou en partidos consecutivos de liga para o seu club, mentres que sete dos seus últimos nove goles en liga foron en partidos como visitante.
  • Estadística clave: a pasada tempada, Millwall encaixou o menor número de goles fóra da metade superior da división (0,30 por partido de media).
Partido de cara a cara: SWANSEA – MILLWALL
30/06/20 CHA Millwall Swansea 1: 1
23.11.19 CHA Swansea Millwall 0: 1
09.02.19 CHA Swansea Millwall 1: 0
01.09.18 CHA Millwall Swansea 1: 2
30.04.11 CHA Millwall Swansea 0: 2