💡Fonte directa de LEAGUELANE.com. Para obter consellos de rendibilidade diaria, visite a súa ligazón PREDICCIÓNS PREMIUM.

Liga de Campións da AFC
Data: martes, 11 de febreiro de 2024
Comeza ás 14:55 no Reino Unido
Lugar: Estadio Al Sharjah, Sharjah

O equipo Sharjah, un dos recén chegados á Liga de Campións da AFC deste ano, fará acto de presencia ante o público local o martes pola tarde. Enfrontaranse ao Al Taawon no seu primeiro partido. Os opositores tamén levan uns anos ausentes do escenario, polo que é moi difícil dicir quen estará máis motivado.

O representante dos Emiratos Árabes Unidos foi designado como favorito para gañar cunha cota de 2,00. Vexamos a forma e os resultados recentes destes equipos.

Para chegar aquí, Sharjah enfrontouse a Dempo nos playoffs. Ese duelo foi moi unilateral, rematando 3-0 ao seu favor. O vencedor decidiuse aos 50 minutos de xogo, con goles de Anderson, Jean Carlos e Hatab Mousa.

Ademais, Sharjah tamén vai ben na liga doméstica, ocupando o cuarto lugar con 28 puntos en 16 partidos. En canto á oposición, o Al Taawon só gañou un dos seus últimos catro partidos en todas as competicións.

Sharjah vs Al Taawon: cara a cara

Sharjah e Al Taawon nunca se enfrontaron en ningún partido oficial.

Sharjah vs Al Taawon: Predicción

Al Taawon está a ter grandes problemas en canto aos días de ausencia nos últimos meses. O seu récord na casa na Pro League como visitante é de dúas vitorias, dous empates e cinco derrotas. Apoiamos a Sharjah para comezar a súa campaña de Campións da AFC cunha vitoria.

Non obstante, debería ser un xogo aberto, polo que Over 2,5 Goals FT tamén é viable. O prezo actual é de 1,80. Se te sentes un pouco máis aventureiro, escolle a opción Ambos equipos marcan máis de 2,5 a 2,00 máis.

Sharjah vs Al Taawon: consellos de apostas