💡Fonte directa de LEAGUELANE.com. Para obter consellos de rendibilidade diaria, visite a súa ligazón PREDICCIÓNS PREMIUM.

a liga española
Data: xoves, 1 de outubro de 2024
Comeza ás 18:00 UK / 19:00 CET
Lugar: Estadio Ramón Sánchez Pizjuán (Sevilla).

A tempada do Sevilla comezou sen complicacións cunha vitoria visitante por 1-3 ante o Cádiz mentres ascendía na liga. Abriron a súa campaña na Liga despois dunha derrota na Supercopa ante o Bayern de Múnic no calendario. Así que volver a casa para o próximo partido será bo para Julen Lopetegui e os seus.

O Levante comezou a tempada con mal pé xa que perdeu 4-2 ante o Valencia esta tempada. Visitarán tras gañar 1-3 como visitante ante o Osasuna.

Cara a cara Sevilla-Levante (h2h)

• O anfitrión rexistrou tres das últimas cinco vitorias xerais.
  • O encontro anterior resultou nun empate 1-1.
  • O anfitrión está invicto nos últimos cinco partidos.
  • Os dous equipos marcaron en tres dos seus últimos cinco partidos.
  • O convidado non ten éxito nas últimas seis visitas.
  • Só un dos últimos cinco encontros rematou con empate.

Predicción Sevilla vs Levante

O Sevilla marcou con facilidade 3 goles ante o Cádiz no partido inaugural. Con todo, o conxunto ascendido aínda puido atopar o fondo da rede no encontro. O Levante marcou nos dous encontros desta tempada a pesar do resultado e achégase ao seu terceiro partido consecutivo cunha media de 2,5 goles.

Con base nestas estatísticas, podemos esperar que o partido estea ben rematado en noventa minutos. A mellor suposición é que o choque rematará nun choque de goles baixos, polo que a punta de menos de 3,5 goles é probablemente a mellor aposta para que os apostantes obteñan un rendemento decente do partido.

Ademais, tamén apunta a posibilidade dun BTTS no xogo e, cunha probabilidade de 1,80, a pista para BTTS parece ser unha opción adecuada no xogo.

Ademais, o Sevilla terminou cuarto a tempada pasada na táboa da Liga, mentres que o Levante foi 12º para a tempada. Coa vantaxe no campo e unha maior forza do plantel, o anfitrión probablemente creará máis ocasións polo medio. É por iso que unha vitoria na casa a tempo completo parece a combinación ideal no xogo.