Sacavenense x Sporting: Mira onde VER a Copa de Portugal EN DIRECTO

O Sporting enfrontarase ao Sacavenense niso Luns 23 ás 18:15 h (Tempo de Brasilia), en Estadio Nacional de Jamor, en Oeiras – Lisboa, para a 3a xornada do Copa de Portugal. O partido será transmitido por TV DEPORTIVA en Portugal ás 22:15 h.

O Sporting á cabeza do Campionato de Portugal, o Sporting abre o luns 23 de novembro unha segunda fronte de batalla. Debutará na edición 2024/2024 da Copa de Portugal

O Sporting marcou dous goles nos últimos partidos, ambos 4-4. O primeiro, en Lisboa, ante o Tondela, situouno na cabeza do Campionato de Portugal. O segundo, fóra de casa, ante o Vitória de Guimarães, ampliou a súa vantaxe. Leva 19 puntos (seis vitorias e un empate). Hai catro máis ademais de Braga e Benfica, os seus máis próximos perseguidores.

O inicio tan esperado deu aos afeccionados a esperanza de gañar un título que non se producía desde a tempada 1999/2000. O Sporting nunca gañou o Campionato de Portugal no século XXI. Naturalmente, aínda é cedo para iso, sobre todo tendo en conta os altos investimentos realizados, nomeadamente polo Benfica, pero tamén polo Porto en fichaxes.

Alviverde, con todo, ten dedicación exclusiva aos torneos locais, posto que non logrou a clasificación para a Europa League. Caeu ante o LASK Linz de Austria na última rolda de clasificación. Desde entón, non perdeu. Houbo cinco vitorias e unha derrota.

Sacavenense vs Sporting: onde ver, programar, programar e as últimas noticias, seguir minuto a minuto en tempo real.