Porto x Tondela: EN DIRECTO [HD]: Mira Onde VER A Liga NOS EN DIRECTO

O Porto enfrontarase ao Tondela niso Sábado (05) ás 17:30 h (Tempo de Brasilia), en Estadio Dragao, Porto, para o día 9 de Premier League NOS. O partido será transmitido por ESPN e SPORT TV en Portugal ás 21:30 h.

Coa misión da Liga de Campións cumprida, o Porto xa pode centrar a súa atención no Campionato de Portugal.

O martes 1 de decembro, tamén no Estádio do Dragão, o Porto confirmou cunha xornada de antelación a súa clasificación para os oitavos de final da Liga de Campións ao manter o XNUMX-XNUMX co Manchester City. O resultado foi bo, pero a actuación non. O club xogou como un equipo pequeno. Só produciu dúas ocasións de remate durante o partido. Só un deles alcanzou o obxectivo.

Escapouse da derrota grazas aos erros de tiro do Manchester City que crearon 19 oportunidades de tiro. Cinco deles foron á meta portuguesa. Pero non conseguiron balancear a rede. Porén, aínda que perdese, o Porto clasificaríase, xa que a vitoria do Olympique de Marsella ante o Olympiacos (2-1) no outro partido decisivo garantiría a súa praza na seguinte fase do torneo.

Non obstante, o Porto terá que producir máis para pór tres puntos na súa conta no partido deste sábado. Nin sequera podes pensar noutro resultado. Con 16 puntos (cinco vitorias, un empate e dúas derrotas), ocupa unha modesta cuarta posición na clasificación. Está a seis puntos do líder do Sporting. Como principal, o rendemento é superior. Ten a segunda mellor campaña no ranking de propietarios. Dos 12 puntos disputados na columna, un gañou nove (tres vitorias e unha derrota) tras marcar nove goles e encaixar cinco.

Porto x Tondela: onde ver, programar, programar e as últimas novidades, seguir minuto a minuto en tempo real.