Porto x Nacional EN DIRECTO [HD]: Mira onde VER A Liga NOS EN DIRECTO

O Porto enfrontarase ao Nacional niso Domingo (20), 17:00 h (Tempo de Brasilia), en Estádio do Dragão, na cidade de Porto, para o día 10 de Premier League NOS. O partido será transmitido por FoxSports e SPORTTV en Portugal ás 20:00 h.

Coa misión cumprida nas copas, o Porto volverá xogar este domingo, día 20, o Campionato de Portugal.

O Porto levou un breve período de 'vacacións' do Campionato de Portugal. Houbo tres partidos seguidos doutras competicións. Todos gañaron. O primeiro, un mero trámite. Marcou o 2-0 no Olympiacos, de Grecia, que acaba de completar a táboa da última xornada da fase de grupos da Liga de Campións. Xa estaba garantido en oitavos de final como segundo de grupo. Retomará a disputa do torneo en febreiro fronte á Juventus.

Os seguintes dous partidos, con todo, foron de vida ou morte. Na Copa de Portugal asegurou a súa praza nos oitavos de final ao marcar o 2-1 ante o Tondela. Agora, agarda a definición de quen será o seu próximo rival. O mércores, día 16, tamén no Estádio do Dragão, debutou na Copa da Liga de Portugal. Para os cuartos de final repetiuse o marcador co Paços de Ferreira como rival.

O Campionato de Portugal é onde presentou maiores dificultades. Con 19 puntos (seis vitorias, un empate e dúas derrotas), arrincou a disputa da décima xornada, ocupando a terceira posición da clasificación. Catro puntos por debaixo do Sporting, líder. Como principal, con todo, ten o mellor rendemento da Primeira Liga. Dos 15 puntos disputados na columna, un gañou 12 (catro vitorias e unha derrota) tras marcar 13 goles e encaixar oito.

Porto x Nacional: onde ver, programar, programar e as últimas noticias, seguir minuto a minuto en tempo real.

O FC Porto recibe ao Nacional, nun partido para a 10a xornada da Liga NOS. Estas son as eleccións de Sérgio Conceição para o partido.

Once FC Porto: Marchesín; Nanu, Mbemba, Diogo Leite e Zaidu; Otávio, Uribe e Sérgio Oliveira; Tecatito, Taremi e Marega.

Suplentes: Diogo Costa, Sarr, Manafá. Fábio Vieira, Grujic, Luis Díaz, João Mário, Toni Martínez e Evanilson.

ONCE NACIONAL: Daniel Guimaraes; Rúben Freitas, Lucas Kal, Pedrão, João Vigário; Alhassan, Azouni, Danilovic; Kenji Gorré, Camacho e Brayan Riascos.

Suplentes nacionais: Riccardo, Koziello, Rúben Micael, Witi, Rochez, Júlio César, Nuno Borges, João Victor e Francisco Ramos.

Manuel Oliveira, do Porto, é o árbitro designado para o enfrontamento entre azuis e branquiazuis. Tiago Leandro e Tiago Mota son os asistentes, mentres que Fábio Melo é o cuarto árbitro.

No VAR estará Bruno Esteves, de Setúbal, auxiliado por José Luzia.