Ponte Preta x Sampaio Corrêa EN DIRECTO [HD]: Mira onde velo en TV e Online

Ponte Preta e Sampaio Correa cara, niso martes (01), ás 21h30 (Tempo de Brasilia), en Estadio Moisés Lucarelli, Campinas (SP), para a 25a Xornada de Campeonato Brasileiro Serie B. O partido retransmitirase en directo ese día ESTREA.

Os equipos entran ao campo este martes (01), para a 25a xornada do Brasileirão; mira como seguir en directo na televisión e en internet.

Catro puntos separan aos equipos na clasificación, e ambos buscan rehabilitarse na liga. O Ponte, oitavo con 36 puntos, chega dunha derrota por 2-1, dunha remontada, ao CSA na última xornada e viu como caer unha serie de cinco partidos sen perder.

Ademais do final da invencibilidade, o Macaca continuou sen gañar ningún partido directo na Serie B. Seis partidos foron ata o momento, con cinco derrotas (América-MG, Chapecoense, Juventude, Cuiabá e CSA) e un empate (América-MG). ).

Agora, tenta repetir a vitoria da primeira volta ante o Sampaio, fondo naquel momento, para romper ese destino e achegarse ao G-4, que hoxe está a catro puntos.

O equipo tricolor, pola súa banda, perde na casa ante o Brasil de Pelotas por 1-0 e quere partir da torta equilibrada dos equipos que están dentro do G-4.
Con 40 puntos na terceira posición, o Tricolor pode saír da zona de clasificación en caso de derrota ante o Ponte Preta. Coa vitoria, Bolivia Querida abriría sete puntos do xogo rival.

Ponte Preta x Sampaio Corrêa: onde ver, programar, programar e as últimas novidades, seguir minuto a minuto en tempo real.

Onde ver hoxe Ponte Preta vs Sampaio Corrêa?

emisión: estrea por todo Brasil, narrado por Júlio Oliveira e comentarios de Carlos Eduardo Lino.