Previsións, previsións e consellos de Polonia - Italia

Consellos e predicións de BwinPrevisións Polonia – Italia

Polonia – Italia Consellos e probabilidades. 11 de outubro, 19:45 UEFA Nations League – Liga A – Terceira rolda.

Vista previa de Polonia – Italia

• Polonia enfróntase unha vez máis a Italia na UEFA Nations League (UNL) despois de dous anos de espera, gañando só tres dos 16 enfrontamentos anteriores (D2, D7). Con todo, Polonia gañou seis (6 L) dos seus últimos sete partidos, cinco con máis de 1 goles marcados e catro testemuñas dos dous equipos na rede. Dito isto, en nove dos últimos 2,5 partidos de Polonia, polo menos un equipo non logrou marcar.
  • Na casa, Polonia leva seis partidos invictos (G5, L1), mantendo catro goles a cero. En cada un dos cinco encontros que non remataron sen goles, os locais marcaron primeiros e, ademais, Polonia marcou polo menos un gol máis aló do minuto 76 nos cinco.
  • Menos de 2,5 goles (2, 3 empates, 1 derrota) foron marcados nos seis partidos anteriores de Italia na historia da UNL, incluídos os dous enfrontamentos da UNL (V2, 1 empate). Cada un destes tres partidos gañados/perdidos terminou 1-1, co gol decisivo chegando dúas veces despois do descanso, incluíndo a vitoria de Italia na UNL aquí.
  • Pola contra, oito dos últimos nove partidos dos visitantes durante a campaña de clasificación para a Eurocopa 2024 marcaron máis de 3 goles, e Italia gañou por polo menos tres goles nos últimos tres. Ademais, cada unha das últimas cinco vitorias de Italia levounos a liderar en HT "a cero", incluída a vitoria contra Moldavia a media semana.
  • Xogadores a ver: Kamil Grosicki (POL) marcou un hat-trick entre semana na primeira metade ante Finlandia. Tamén marcou un gol da vitoria no último partido da UNL (9 de setembro).
  • Mentres, Francesco Caputo (ITA) marcou na primeira metade no seu primeiro partido contra Moldavia entre semana, pero os seus tres goles na liga esta tempada chegaron despois do descanso.
  • Estadística quente: Roberto Mancini gañou 15 dos seus 22 partidos con Italia (68,18%). Esa é a porcentaxe máis alta entre os adestradores azzurri con polo menos 20 partidos na súa carreira.
Partidos cara a cara: POLONIA – ITALIA
14.10.18 A L Polonia Italia 0: 1
07.09.18 A L Italia Polonia 1: 1
11.11.11 FI Polonia Italia 0: 2
12.11.03 FI Italia Polonia 1: 3
30.04.97 baño Italia Polonia 3: 0