Montpellier – Reims Guess

Consellos e predicións de BwinPronósticos Montpellier – Reims

Montpellier – Reims Consellos e probabilidades. 25 de outubro, 15:00 FRANCIA: Ligue 1 – 8a xornada.

Montpellier – Avance de Reims

• Cunha media de 3,60 goles por partido nos últimos cinco enfrontamentos da Ligue 2 (L1) no Stade de la Mosson, este choque entre Montpellier e Reims ten un gran potencial de gol. Ademais, con polo menos un gol no minuto 1 ou máis tarde en seis dos sete partidos de liga do Montpellier nesta campaña, este partido podería ter un drama tardío.
  • Os anfitrións están ansiosos por comezar ben, tendo en conta que mantiveron un gol de vantaxe no HT en cada unha das súas tres vitorias en casa esta tempada (L1), tras marcar o primeiro partido nos primeiros 20 minutos en dúas ocasións. Curiosamente, tres das súas últimas cinco derrotas en casa na L1 fixeron que o primeiro gol marcase precisamente no sexto minuto, incluíndo o seu último H2H na L1 aquí.
  • O Reims segue perseguindo a súa primeira vitoria (D2, L5) e, polo tanto, afronta o seu peor inicio de Ligue (L1) na historia do club. Non obstante, é alentador que nos 12 enfrontamentos anteriores en Montpellier na súa historia de L2, o Reims foi lixeiramente dominante, devolvendo un récord de: V1, D6, L1 - GF 5, GA 21.
  • Os afeccionados deberían esperar unha acción temprana aquí, xa que o gol inicial marcouse antes do minuto 20 en todas as catro viaxes dos visitantes esta tempada, menos unha. Este tamén foi o caso en cada un dos últimos tres H1H L2 celebrados aquí. Dous terzos dos goles marcados/encaixados nese período foron antes do HT.
  • Xogadores a seguir: Gaëtan Laborde foi o máximo goleador do Montpellier en catro dos seus últimos seis partidos de liga. O mozo de Reims El Bilal Touré foi o primeiro goleador do seu equipo en tres dos seus últimos catro partidos de L1 en velo marcar.
  • Racha de vitorias: o Montpellier non gañou en cinco partidos competitivos arbitrados por Willy Delajod (L1, L4), incluíndo dúas derrotas ante o Reims a tempada pasada.
Xogos de cabeza: MONTPELLIER – REIMS
17/12/19 COU Reims Montpellier 1: 0
19,10,19 L1 Reims Montpellier 1: 0
24/02/19 L1 Montpellier Reims 2: 4
01.09.18 L1 Reims Montpellier 0: 1