Ludogorets vs Ferencvaros - Predicción, probabilidades e consellos de apostas

Quen gañe este partido pasará á fase eliminatoria da UEFA Europa League (UEL), sendo o Ludogorets cunha media de 3,6 goles totais por partido na fase de grupos da UEL ata agora, e só un dos seus cinco partidos sen goles no descanso (HT: W1). , D1, L3), espera un xogo animado aquí. Só unha derrota nos seus últimos 14 partidos competitivos en casa suporá unha reforzo moral para os anfitrións (G9, D4, L1), que perderon dous dos seus últimos tres enfrontamentos, aínda que gañaron o último 2-3. Do mesmo xeito que coa vitoria cara a cara, 0 das últimas 2 vitorias en casa do Ludogorets conseguíronse cun hándicap de -15. O Ferencváros está invicto nos dous partidos da fase de grupos da UEL como visitante nesta campaña (16, 1 empate), e ambos os dous partidos marcan dous ou menos goles no conxunto. Impresionantemente, os campións húngaros perderon só un dos seus últimos 1 desprazamentos competitivos (G1, D11, L8), marcando polo menos dous goles en sete deses partidos. O récord de visitantes nos partidos europeos da fase de grupos fóra de casa é decente (2, 1, 3, 1) e, de feito, mellor que o seu local (3, 5, 3). Non esperes demasiados goles: nove dos últimos dez partidos fóra de casa do Ferencváros na UEL produciron menos de 2,5 goles (clasificación incluída). xogadores para ver: Claudiu Keșerü marcou para o Ludogorets no último partido da UEL; os seus catro goles na fase de grupos chegaron despois do descanso. Ferencváros aínda ten que perder cando Tokmac Nguen Subiu á plantilla esta tempada (G7, D1): marcou en dous de tres enfrontamentos. ataque estatístico: O primeiro gol foi marcado no minuto 15 en tres dos últimos catro partidos do Ludogorets na casa. Ambos os equipos marcaron na segunda metade en tres dos últimos cinco partidos fóra do Ferencváros. O primeiro gol marcouse no minuto 20 nos tres enfrontamentos anteriores.