Previsións, previsións e consellos de Lorient - ​​Nantes

⚽ Prediccións Lorient – ​​​​Nantes

Lorient – ​​​​Nantes Consellos e probabilidades. 8 de novembro, 15:00 FRANCIA: Ligue 1 – 10a xornada.

Lorient – ​​Avance de Nantes

• O Lorient está por riba dos tres últimos da Ligue 1 (L1) en diferenza de goles só despois de gañar só un dos seus últimos oito partidos de liga (G1, L2, L5), aínda que tres das súas derrotas foron por marxe dun só gol. O Lorient, o único equipo de L1 que segue liderando o HT esta tempada, marcou sete dos seus 12 goles de L1 despois do minuto 60. Iso, con todo, axudoulle a gañar dous dos cinco partidos nos que encaixou primeiro (G2, L3), aínda que aínda non gañou ningún dos partidos de liga nos que marcou o primeiro gol (D1, D2).
  • Con todo, é preocupante que o Lorient non gañou nos últimos sete L1 H2H (D2, L5). Tampouco gañaron na casa nos últimos tres partidos de L1 (D1, L2), perdendo cinco puntos tras marcar o primeiro en dous deses partidos.
  • O Nantes só gañou un dos últimos seis partidos da L1 (V1, L1, L4) e en cinco deles encaixou máis de 2 goles. Non obstante, espera unha acción tardía, xa que sete dos 13 "golles" do Nantes na L1 chegaron máis aló do minuto 60, con cinco encaixados no período 61-70, que quedaron invictos nos partidos da L1 do Nantes (G6, D1).
  • Os visitantes non gañaron fóra de casa esta tempada L1 (L1, L3) e non conseguiron marcar ante o HT en tres destes catro partidos. Posteriormente, sufriron primeiros (e perderon) nos tres últimos.
  • Xogadores a seguir: Yoane Wissa marcou os seus últimos tres goles na prórroga da L1, o dobre que o máximo goleador de Lorient. Mentres, o Nantes Imrân Louza marcou os seus goles na L1 ante HT e dende o punto de penalti.
  • Datos interesantes: o Lorient mantivo a portería limpa nos seus últimos 19 partidos na casa na máxima categoría, aínda que só encaixou 11 goles.
Partido de cara: LORIENT – NANTES
29.04.17 L1 Nantes Lorient 1: 0
15.10.16 L1 Lorient Nantes 1: 2
27.07.16 CF Lorient Nantes 0: 1