Guaraní vs Grêmio EN DIRECTO: mira onde velo na televisión e en liña

guaraní e gremio cara, niso xoves (26), em 9.30 h (Tempo de Brasilia), en Defensores del Chaco en Asunción, Paraguai, para a xornada 16 da Copa Libertadores 2024. O partido retransmitirase en directo ese día Facebook Watch.

A saída de Paraguai este xoves pon fin á primeira volta dos oitavos de final.

Os de Renato Portaluppi non saben o que é perder dende o pasado 11 de outubro, cando caeron derrotados polo Santos en Vila Belmiro por 2 a 1. Despois do duelo co Peixe, foron 12 os partidos que sumaron nove vitorias e tres empates.

A pesar da serie positiva, o Grêmio recibiu as críticas da afección no partido do pasado domingo, cando empatou 0-0 co Corinthians no Brasileirão. O Alvinegro aínda tiña dous xogadores menos e aínda así os gauchos non foron capaces de equilibrar as redes.

Agora, a expectativa é volver mostrar un bo rendemento no campo e manter a serie invicta. Para iso, Renato Portaluppi debe escalar coa máxima forza, salvo Kannemann, que está suspendido. A tendencia é que David Braz ocupe a vacante do arxentino.

Por parte guaraní, o momento non é o mellor. O equipo sitúase na metade da táboa do campionato paraguaio e chega ao partido tras a derrota ante o 12 de Outubro.

Despois do duelo do xoves, os equipos volven enfrontarse o 3 de decembro, na Arena do Grêmio. Os que se clasifican enfróntanse ao vencedor de Santos e LDU.

Guaraní vs Grêmio: onde ver, programar, programar e as últimas noticias, seguir minuto a minuto en tempo real.

FICHA TÉCNICA: GUARANÍ X GÊMIO

Data/Hora: 26/11/2024, ás 21:30 h
Localización: Defensores del Chaco, Asunción (Paraguai)
Árbitro: Guillermo Guerrero (Ecuador)
Asistentes: Christian Lescano e Byron Romero (Ecuador)
Árbitro de vídeo: Daniel Fedorczuk (Uruguai)

Formacións probables:

GARANTÍA: serbio; Tripichio, Romaña, Báez e Miguel Benítez; Jorge Morel, Florentín e Rodrigo Fernández; Cecílio Domínguez, Merlini e Fernando Fernández.; Técnico: Gustavo Costas

Malversación: Guillermo Benítez.

GRUPO: Vanderlei; Victor Ferraz, Geromel, David Braz e Cortez; Darlan, Matheus Henrique, Luiz Fernando, Jean Pyerre e Pepê; Diego Souza.; Técnico: Renato Portaluppi

Malversación: Kannemann, Alisson, Maicon e Leonardo.