Defensa y Justicia vs Vasco EN DIRECTO [HD]: mira onde velo en TV e en liña

Defensa e Xustiza vs Vasco cara, niso xoves (26), em 9.30 h (Tempo de Brasilia), en Estadio Norberto Tomaghello, Florencio Varela – Arxentina, para o primeiro partido dos oitavos de final da Copa Sudamericana 2024. O partido retransmitirase en directo ese día ConmebolTV.

A selección arxentina atravesa unha mala fase mentres o cross de Malta intenta reorganizarse con Ricardo Sá Pinto -aínda que os portugueses, con Covid-19, quedáronse en Río-.

O duelo xógase na Arxentina, onde naceu Diego Armando Maradona, un xenio que nos deixou o xoves, aos 60 anos, por unha parada cardiorrespiratoria.

O Vasco chega ao oitavo tras pasar polo Oriente Petrolero-BOL e o Caracas-VEN. Nos dous encontros gañou 1-0 en Río e empatou 2-1 como visitante. Defensa debutou na fase previa, xa que deixou ao Libertadores na terceira posición do seu grupo. Ata o momento enfrontáronse só ao Sportivo Luqueño, de Paraguai, e gañou por 1-1 fóra da casa e empatou XNUMX-XNUMX na casa.

Defensa y Justicia vs Vasco: onde ver, programar, programar e as últimas noticias, seguir minuto a minuto en tempo real.

CRÉDITOS: VASCO X DEFENSA Y JUSTICIA

Lugar, lugar: Estadio Norberto Tomaghello, Florencio Varela – Arxentina
Data e hora: 26/10/2024, às 21h30
Lugar: Norberto Tomaghello, en Florencio Varela (ARG)
Árbitro: Andrés Matonte (URU)
Asistentes: Carlos Barreirro (URU) e Martin Soppi (URU) VAR: Jhon Ospina (COL)

Formacións probables:

DEFENSA Y JUSTICIA (Hernán Crespo): Unsaín; Paredes, Frías e Martínez; Rius, Loaiza, Benítez e Gallardo (Camacho); Hachen, Romero e Pizzini.

Malversación: Juan Gabriel Rodríguez, Eugenio Isnaldo e Enzo Fernández, lesionados

VASCO (Adestrador: Alexandre Grasseli): Lucão, Miranda, Marcelo Alves e Leandro Castan; Léo Matos, Marcos Junior, Gil e Neto Borges; Vinícius, Cano e Torres.

Malversación: Fernando Miguel, Werley, Ulisses, Tiago Reis, Benítez, Talles Magno, Jadson, Ribamar, Fellipe Bastos e Fintelman son as vítimas do Covid-19. Andrey, suspendido, completa o equipo de malversación.

Onde ver Defensa y Justicia vs Vasco hoxe?

Transmisión: Conmebol TV e tempo real en TudoTV!