Benfica x Vilafranquense: Mira onde VER a Copa de Portugal EN DIRECTO

O Benfica enfronta ao Vilafranquense niso Domingo (13) ás 17:30 h (Tempo de Brasilia), en Estadio da Luz de Lisboa, para a 4a xornada do Copa de Portugal. O partido será transmitido por TV DEPORTIVA en Portugal ás 20:30 h.

Os rivais do Benfica son o Vilafranquense este domingo, 13 de decembro, nun partido para os oitavos de final da Copa de Portugal da edición 2024/2024.

Na Copa de Portugal, o Benfica tivo o privilexio dun debut tardío ofrecido aos equipos da división elite. Abriu a súa participación na terceira fase. Enfrontouse, fóra do seu dominio, ao pequeno Paredes. Confirmou o seu favoritismo, pero cunha vitoria escasa por 1 a 0. Samaris marcou no minuto 26 da primeira fase. Moi por debaixo das expectativas creadas polos fortes investimentos realizados polo club en fichaxes.

Este foi o estándar para o equipo lisboeta esta tempada. Segue facendo unha campaña común, dentro dos estándares. Un pouco antes do previsto. O xoves 10 de decembro empataron, 2-2, co Standard Lieja, en Bélxica. Conseguiu clasificarse para a segunda volta, pero só como segundo do grupo D. Sumou 12 puntos (tres vitorias e tres empates). Dous menos que os Rangers de Escocia, o outro clasificado.

Incluso no Campionato de Portugal non ten o rendemento nin os resultados esperados. Con 21 puntos (sete vitorias e dúas derrotas) ocupa o segundo lugar na clasificación. Está dous puntos por debaixo do Sporting. Como principal, xogou 15 puntos e gañou 12 (catro vitorias e unha derrota), marcando 11 goles e encaixando seis.

Benfica x Vilafranquense: onde ver, programar, programar e as últimas novidades, seguir minuto a minuto en tempo real.

UNHA VEZ DE BENFICA: Helton, Gilberto, Otamendi, Jardel, Nuno Tavares, Gabriel, Pizzi, Pedrinho, Rafa, Gonçalo Ramos e Seferovic-