Swansea – Millwallin tilastot

Bwin-vinkkejä ja ennusteitaSwansea – Millwallin ennusteet

Swansea – Millwall Vinkkejä & Odds. 3. lokakuuta klo 15 ENGLANTI: Mestaruus – 00. kierros.

• Swansea City aloitti liigakampanjansa voittamattomana kolmessa pelissä (G2, L1) eikä ole vielä päästänyt maalia. Se on myös ainoa seura liigassa, joka ei ole vielä saanut keltaista korttia, ja viisi viimeisestä kuudesta H2H-ottelustaan ​​Millwallia vastaan ​​on tehnyt alle 2,5 maalia, joten he voivat olla alleviivattuja useilla eri mittareilla.
  • Viime kaudella Swansea teki vain kaksi liigan kotimaaalia 75. minuutin jälkeen, mutta sillä oli myös toiseksi eniten (yhteensä) tasapelimäärä kotiotteluissa (13). Heidän kotimaansa "maalien erot" ovat joka tapauksessa kohtalaisia, sillä Swansea päästää yli 2 maalia vain kerran 15 paikallisliigan ottelussa, mutta tekee 3+ maalia vain kahdesti.
  • Kaiken kaikkiaan Millwall on ollut vaikea päihittää jo jonkin aikaa, sillä se on hävinnyt vain neljä edellisestä 18 liigaottelustaan ​​(G7, D7, L4), joista vain neljä on nähnyt yli 2,5 maalia. Lisäksi Millwallin pomo Gary Rowett pitää henkilökohtaisesti Swansean kohtaamisesta välttäen tappion kolmessa edellisessä H2H-kohtauksessaan (G2, D1), jolloin molemmat voittivat 1-0.
  • "Lions" on voittanut viisi viimeisestä yhdeksästä vierasliigataistelustaan ​​(G5, D2, L2), ja seitsemän voitettua/tasapeliä ovat jättäneet puhtaan arkin. Vaikka he usein voittavat tiukkoja otteluita, heidän viimeisten viiden vierasliigatappionsa ovat olleet keskimäärin suhteellisen korkeat 4,20 maalia per peli.
  • Katsottavat pelaajat: Swansea on voittanut viisi viimeistä kotiliigapeliään, joissa Andre Ayew on tehnyt maalin, mukaan lukien neljä maalia 60 minuutin jälkeen.
  • Millwallin Jed Wallace on tehnyt maalin seurassaan peräkkäisissä liigaotteluissa, kun taas seitsemän hänen viimeisestä yhdeksästä liigamaalista on tullut vieraspeleissä.
  • Tärkeimmät tilastot: Viime kaudella Millwall päästi vähiten vierasmaaleja divisioonan ylimmässä puoliskossa (keskimäärin 0,30 per peli).
Heads-up-ottelu: SWANSEA – MILLWALL
30/06/20 CHA Millwall Swansea 1: 1
23.11.19 CHA Swansea Millwall 0: 1
09.02.19 CHA Swansea Millwall 1: 0
01.09.18 CHA Millwall Swansea 1: 2
30.04.11 CHA Millwall Swansea 0: 2