💡Suora lähde osoitteesta LEAGUELANE.com. Saat päivittäisiä kannattavia vinkkejä heidän linkkiinsä PREMIUM-ENNUSTUKSET.

Venäjä – Valioliiga
Päivämäärä: sunnuntai 23
Alkaa klo 17 UK / 00 CET
Sijainti: Otkrytiye Arena (Moskova).

Moskovan Spartak toipui vierasvoitosta edellisen kauden viimeisessä pelissä ja on toistaiseksi voittamaton Valioliigan uudessa erässä kolmen ottelun jälkeen.

Edellinen tapaaminen oli vieraalla kotoa ja saaliit jaettiin FC Ufan kanssa 1-1. Kahdessa kolmesta yhteenotosta tähän mennessä molemmat joukkueet ovat tehneet maalin.

Lokomotiv ei ole kaukana, sillä se on myös voittamaton kolmessa viimeisessä kalenterin ottelussaan. He ovat edelleen kaksi pistettä kotijoukkuetta taulukossa edellä.

Loko on pysynyt puhtaana kahdessa voitossa tällä kaudella. Kuitenkin vierasjoukkue vierailee tasapelin jälkeen 1-1 vierasottelussa FC Uralia vastaan ​​viimeisellä mestaruudesta.

Spartak Moskova vs Lokomotiv Moskova vastakkain (t2t)

• Isäntä on voittamaton viidessä viime pelissä.
  • Edellinen kohtaus johti 1-1 tasapeliin tässä paikassa.
  • Isäntä on kirjannut neljä viidestä viimeisestä kokonaisvoitosta.
  • Kolme heidän viimeisestä viidestä ottelustaan ​​päättyi tasapeliin.

Spartak Moskova vs Lokomotiv Moskovan ennuste

Moskovan Spartak teki 5 maalia ja päästi 3 maalia. Samaan aikaan vierailija saapuu 4 päästettyä maalia yhtä maalia vastaan ​​vastineeksi kolmen mestaruusottelun samassa jaksossa.

Näiden tilastojen perusteella voimme hyväksyä pelin sisäisen BTTS:n sekä ehdotuksen yli 1,5 maalista, jotka kattavat pelin maalialueen, jotta vedonlyöjät voivat ansaita kunnollisia tuottoja.

Koska molemmat joukkueet ovat yhtä vahvoja, tuplamahdollisuus on turvallisin vaihtoehto. Rojiblancot eivät ole hävinneet vierailijoille viiteen h2h-peliin. Lisäksi Loko voitti vain yhden voiton kymmenestä viimeisestä kohtaamisesta isäntänsä kanssa.

Siksi Spartakia suosiva tuplamahdollisuus on luultavasti vedonlyöjien paras veto ottelussa.