Sacavenense x Sporting: Katso, mistä voit KATSELLA Portugalin Cupin LIVE-LIVEÄ

Sporting kohtaa Sacavenensen siinä Maanantaina 23. klo 18 (Brasilian aikaa), in Jamorin kansallinen stadion, Oeiras - Lissabon, 3. kierrokselle Portugalin Cup. Ottelun suoratoistaa SPORTTV Portugalissa klo 22.

Sporting Portugalin mestaruuden kärjessä, Sporting avautuu maanantaina 23. marraskuuta, taistelun toinen rintama. Se tekee debyyttinsä Portugalin Cupissa 2024/2024

Sporting teki viimeisissä peleissä kaksi maalia, molemmat 4-4. Ensimmäinen, Lissabonissa, Tondelaa vastaan ​​sijoitti hänet Portugalin mestaruuden kärkeen. Toinen vieraspeli, Vitória de Guimarães, lisäsi etuaan. Hänellä on 19 pistettä (kuusi voittoa ja yksi tasapeli). Mukana on neljä muuta Bragan ja Benfican, heidän lähimpien takaa-ajiensa lisäksi.

Odotettu alku antoi faneille toivoa voittaa mestaruus, jota ei ollut tapahtunut sitten kauden 1999/2000. Sporting ei ole koskaan voittanut Portugalin mestaruutta XNUMX-luvulla. Luonnollisesti se on vielä liian aikaista, varsinkin kun otetaan huomioon Benfican, mutta myös Porton tekemät suuret investoinnit hankintoihin.

Alviverde on kuitenkin omistautunut yksinomaan paikallisille turnauksille, koska hän ei päässyt Eurooppa-liigaan. Hän putosi itävaltalaiselle LASK Linzille karsinta-ajan viimeisellä kierroksella. Sen jälkeen hän ei ole hävinnyt. Voittoja tuli viisi ja tappioita yksi.

Sacavenense vs Sporting: missä katsoa, ​​aikataulu, aikataulu ja viimeisimmät uutiset, seuraa minuutti minuutilta reaaliajassa.