Ponte Preta x Sampaio Corrêa LIVE [HD]: Katso, mistä voit katsoa sen televisiosta ja verkossa

Ponte Preta ja Sampaio Correa cara, siinä tiistaina (01. klo 21h30 (Brasilian aikaa), in Moisés Lucarelli -stadion, Campinas (SP), 25. kierrokselle Brasilian B-sarjan mestaruus. Ottelu lähetetään suorana lähetyksenä samana päivänä Ensi-ilta.

Joukkueet saapuvat kentälle tänä tiistaina (01) Brasileirãon 25. kierrokseen; katso, kuinka voit seurata suorana lähetyksenä televisiossa ja Internetissä.

Tulostaulukossa joukkueita erottaa neljä pistettä, ja molemmat pyrkivät kuntoutumaan liigassa. Ponte, joka on kahdeksanneksi 36 pisteellä, tulee 2-1-tappiosta, paluusta CSA:lle viimeisellä kierroksella ja näki viiden pelin sarjan putoamatta häviämättä.

Voittamattomuuden päättymisen lisäksi Macaca jatkoi voittamatta yhtään suoraa ottelua Série B:ssä. Otteluita on tähän mennessä pelattu kuusi, joista viisi tappiota (América-MG, Chapecoense, Juventude, Cuiabá ja CSA) ja tasapeli (América-MG) ).

Yritä nyt toistaa ensimmäisen kierroksen voitto Sampaiosta, joka oli tuolloin pohja, murtaaksesi kohtalon ja päästäksesi lähemmäksi G-4:ää, joka on tänään neljän pisteen päässä.

Trikolorijoukkue puolestaan ​​häviää kotonaan Brasil de Pelotasille 1-0 ja haluaa aloittaa G-4:n sisällä olevien joukkueiden tasapainoisesta kakusta.
Kolmannella sijalla 40 pisteellä Tricolor voi poistua luokitteluvyöhykkeeltä, jos Ponte Preta häviää. Voitolla Bolivia Querida avaisi seitsemän pistettä kilpailijapelissä.

Ponte Preta x Sampaio Corrêa: missä katsoa, ​​aikataulu, ohjelma ja viimeisimmät uutiset, seuraa minuutti minuutilta reaaliajassa.

Mistä katsoa Ponte Preta vs Sampaio Corrêa tänään?

lähetys: ensi-ilta kaikkialla Brasiliassa, kertoja Júlio Oliveira ja kommentit Carlos Eduardo Lino.