Puola – Italia Ennusteet, ennusteet ja vinkit

Bwin-vinkkejä ja ennusteitaPuola – Italia Ennusteet

Puola – Italia Vinkit ja kertoimet. 11. lokakuuta klo 19 UEFA Nations League – Liiga A – Kolmas kierros.

Puola – Italia esikatselu

• Puola kohtaa Italian UEFA Nations Leaguessa (UNL) jälleen kahden vuoden odotuksen jälkeen ja voitti vain kolme edellisestä 16 H2H:sta (D7, L6). Puola on kuitenkin voittanut kuusi (L1) viimeisestä seitsemästä ottelustaan, viisi yli 2,5 maalilla ja neljä todistamassa molempia joukkueita netissä. Puolan 13 viimeisestä ottelusta yhdeksässä joukkue on kuitenkin epäonnistunut maalinteossa.
  • Puola on kotonaan voittamaton kuusi peliä (G5, L1) ja pitää neljä puhtaana. Jokaisessa viidestä ottelusta, jotka eivät päättyneet maalittomiin, isännät tekivät ensimmäisen maalin ja lisäksi Puola teki kaikissa viidessä vähintään yhden maalin 76. minuutin jälkeen.
  • Italian historian kuudessa edellisessä UNL-ottelussa on tehty alle 2,5 maalia (W2, D3, L1), mukaan lukien kaksi UNL H2H (V1, D1). Kukin näistä kolmesta voitetusta/tappiosta ottelusta päättyi 1-0, ja ratkaiseva maali syntyi kahdesti puoliajan jälkeen, mukaan lukien Italian UNL-voitto täällä.
  • Sitä vastoin kahdeksassa vieraiden viimeisestä yhdeksästä ottelusta Euro 2024 -karsintakampanjan aikana on tehty yli kolme maalia, ja Italia on voittanut kolmesta viimeisestä maalista vähintään kolmella maalilla. Lisäksi jokainen Italian viidestä viimeisestä voitosta on johtanut HT:ssa nollaan, mukaan lukien voitto Moldovaa vastaan ​​keskellä viikkoa.
  • Katsottavia pelaajia: Kamil Grosicki (POL) teki ensimmäisen puolivälin puolivälissä hattutempun Suomea vastaan. Hän teki myös voittomaalin viimeisessä UNL-ottelussa (9. syyskuuta).
  • Samaan aikaan Francesco Caputo (ITA) teki maalin ensimmäisessä erässä avausottelussaan Moldovaa vastaan ​​keskellä viikkoa, mutta hänen kolme tämän kauden liigamaaliaan syntyivät tauon jälkeen.
  • Kuuma tilasto: Roberto Mancini on voittanut Italian 15 ottelustaan ​​22 (68,18 %). Se on korkein prosenttiosuus Azzurri-valmentajista, jotka ovat pelanneet urallaan vähintään 20 peliä.
Head to head -pelit: PUOLA – ITALIA
14.10.18 A L Puola Italia 0: 1
07.09.18 A L Italia Puola 1: 1
11.11.11 FI Puola Italia 0: 2
12.11.03 FI Italia Puola 1: 3
30.04.97 banheiro Italia Puola 3: 0