Montpellier – Reims Guess

Bwin-vinkkejä ja ennusteitaMontpellier – Reims-ennusteet

Montpellier – Reims Vinkit ja kertoimet. 25. lokakuuta klo 15 RANSKA: Ligue 00 – 1. kierros.

Montpellier – Reimsin esikatselu

• Keskimäärin 3,60 maalia ottelua kohden Ligue 2:n (L1) viimeisten viiden H1H-sarjan aikana Stade de la Mossonissa, joten tässä Montpellier-Reims-ottelussa on paljon potentiaalia tehdä maaleja. Lisäksi, kun vähintään yksi maali 70. minuutilla tai myöhemmin kuudessa Montpellierin seitsemästä liigaottelusta tässä kampanjassa, tämä ottelu voi sisältää myöhäistä draamaa.
  • Isännät haluavat saada hyvän alun, koska he ovat pitäneet yhden maalin johtoa HT:ssa jokaisessa kolmessa kotivoittossaan tällä kaudella (L1), kun he ovat tehneet avausmaalin kahdesti ensimmäisen 20 minuutin sisällä. Mielenkiintoista on, että kolme heidän viimeisestä viidestä kotitappiostaan ​​L1:ssä on nähnyt avausmaalin täsmälleen kuudennella minuutilla, mukaan lukien heidän viimeinen H2H L1:ssä täällä.
  • Reims jahtaa edelleen ensimmäistä voittoaan (D2, L5) ja siksi heillä on edessään seuran historian huonoin Ligue (L1) -kausi. On kuitenkin rohkaisevaa, että 12 edellisessä H2H-kohtaamisessa Montpellierissä L1-historiansa aikana Reims on ollut lievästi hallitseva ja palauttanut ennätyksen: W6, D1, L5 – GF 21, GA 21.
  • Fanien pitäisi odottaa varhaista toimintaa, sillä avausmaali on tehty ennen 20 minuuttia kaikilla vieraiden neljällä matkalla tällä kaudella yhtä lukuun ottamatta. Näin on ollut myös kaikissa kolmessa viimeisessä täällä pidetyssä L1 H2H:ssa. Kaksi kolmasosaa kauden aikana tehdyistä / päästetyistä maaleista tuli ennen HT:ta.
  • Katsottavia pelaajia: Gaëtan Laborde on ollut Montpellierin paras maalintekijä neljässä viimeisestä kuudesta liigaottelustaan. Reimsin nuori El Bilal Touré oli joukkueensa ensimmäinen maalintekijä kolmessa viimeisestä neljästä L1-ottelusta, joka näki hänet maalinteossa.
  • Voittoputki: Montpellier on voittamaton viidessä kilpailupelissä, joissa Willy Delajod (L1, L4), mukaan lukien kaksi tappiota Reimsille viime kaudella.
Heads-up-pelit: MONTPELLIER – REIMS
17/12/19 COU Reims Montpellier 1: 0
19,10,19 L1 Reims Montpellier 1: 0
24/02/19 L1 Montpellier Reims 2: 4
01.09.18 L1 Reims Montpellier 0: 1