💡Suora lähde osoitteesta LEAGUELANE.com. Saat päivittäisiä kannattavia vinkkejä heidän linkkiinsä PREMIUM-ENNUSTUKSET.

Mestarien liigan sijoitukset
Päivämäärä: Keskiviikkona 25
Alkaa klo 18 UK / 30 CET
Paikka: Huvepharma Arena (Razgrad).

Ludogorets on tällä kaudella kolmen ottelun voittoputkessa voitettuaan 1-4 vieraissa Cherno Morea vastaan ​​Bulgarian Purva Ligassa. He olivat viime kaudella kyseisen liigan mestareita 13 pisteen etumatkalla taulukossa oleviin sukulaisiinsa.

Isännät voittivat Buducnostin jälkimmäisen kotona 1-3 päästäkseen tämän kauden CL-sarjan puolivälieriin.

FC Midtjylland teki viime kaudella Superliigassa 82 pistettä 36 liigaottelusta. Heillä oli 14 pisteen johto taulukon kakkossijaan nähden. Wolves voitti Tanskan Superliigan viime kaudella hävittyään kotonaan Aalborgille viimeisessä liigaottelussa viime kuussa.

Kauden lopussa Wolves pudotti pisteitä kolmella voittamattomalla ottelulla viidestä viimeisestä liigaottelustaan. Sen jälkeen vierailija ei ole pelannut kalenterissaan yhtään suurta kilpailua, mikä tulee olemaan matkailijoiden huolenaihe.

Ludogorets Razgrad vs FC Midtjylland Head to Head (t2t)

Joukkueet eivät ole kohdanneet aiemmin viime aikoina.

Ludogorets Razgrad vs FC Midtjylland Prediction

Ludogoretsin aikataulun mukainen voittoputki lisää heidän mahdollisuuksiaan voittaa ottelu XNUMX minuutissa. Kotona pelaaminen antaa isännälle etulyöntiaseman kentällä, ja vedonlyöjien on turvallisempaa lähteä otteluun kotivoitolla saadakseen kunnollisia voittoja.

Tanskalaiset joukot eivät peräänny isäntiä vastaan ​​ilman taistelua. Heillä on hyvät ennätykset aikataulussaan vahvana maantiejoukkueena. Siksi BTTS on todennäköisesti hyödyllinen vedonlyöjille, koska 1,5 minuutin aikana on todennäköisesti enemmän kuin XNUMX maalia.

Ludogorets Razgrad vs FC Midtjylland -vedonlyöntivinkit

• Yli 1,5 maalia.
  • Lopputulos: Ludogorets Razgrad @ 1,40 (2/5).
  • Molemmat joukkueet saavat pisteet 1,75 (3/4).

Etsitkö lisää pelejä? lue kaikki Mestarien liigan ennusteet tästä tai hyppää etusivullemme jalkapallovinkkisivu.

????Suora lähde osoitteesta LEAGUELANE.com. Saat päivittäisiä kannattavia vinkkejä heidän linkkiinsä PREMIUM-ENNUSTUKSET.