Lorient – ​​Nantesin ennusteet, ennusteet ja vinkit

⚽ Ennusteet Lorient – ​​​​Nantes

Lorient – ​​Nantes Vinkkejä ja kertoimia. 8. marraskuuta klo 15 RANSKA: Ligue 00 – 1. kierros.

Lorient – ​​Nantesin esikatselu

• Lorient on Ligue 1:n (L1) alimman kolmen yläpuolella maalierolla vasta voitettuaan vain yhden kahdeksasta viimeisestä liigaottelustaan ​​(G1, L2, L5), vaikka kolme heidän tappiostaan ​​on tullut yhden maalin erolla. Lorient, ainoa L1-joukkue, joka johtaa edelleen HT:tä tällä kaudella, teki seitsemän 12 L1-maalistaan ​​60. minuutin jälkeen. Tämä kuitenkin auttoi häntä voittamaan kaksi viidestä ottelusta, joissa hän päästi ensimmäisenä (G2, L3), vaikka hän ei ole vielä voittanut yhtäkään liigaottelusta, jossa hän teki ensimmäisen maalin (D1, L2).
  • On kuitenkin huolestuttavaa, että Lorient ei ole voittanut viimeisissä seitsemässä L1 H2H:ssa (D2, L5). He eivät myöskään ole voittaneet kotonaan kolmessa viimeisessä L1-pelissä (D1, L2), menettäen viisi pistettä tehtyään ensimmäisen kahdessa näistä peleistä.
  • Nantes voitti vain yhden kuudesta viimeisestä L1-ottelusta (W1, L1, L4) ja niistä viidessä se päästi yli 2 maalia. Odota kuitenkin myöhäistä toimintaa, sillä seitsemän Nantesin 13 "omamaalista" L1:ssä syntyi 60. minuutin jälkeen, ja viisi päästettiin jaksolla 61-70. jotka olivat voittamattomia Nantesin L1-peleissä (G6, D1).
  • Vieraat ovat voittamattomia poissa kotoa tällä kaudella L1 (L1, L3) eivätkä ole onnistuneet saamaan maalia HT:tä vastaan ​​kolmessa näistä neljästä ottelusta. Myöhemmin he kärsivät ensin (ja hävisivät) kolmessa viimeisessä.
  • Katsottavia pelaajia: Yoane Wissa on tehnyt kolme viimeistä maaliaan L1-jatkoajalla, kaksi kertaa enemmän kuin Lorientin paras maalintekijä. Samaan aikaan Imrân Louza Nantesista teki maalinsa L1:ssä ennen HT:ta ja rangaistuspotkusta.
  • Mielenkiintoisia tilastoja: Lorient on pysynyt puhtaana 19 viimeisessä kotiottelussaan kärkisarjassa, vaikka se on päästänyt vain 11 maalia.
Heads-up-ottelu: LORIENT – NANTES
29.04.17 L1 Nantes Lorient 1: 0
15.10.16 L1 Lorient Nantes 1: 2
27.07.16 CF Lorient Nantes 0: 1