💡Suora lähde osoitteesta LEAGUELANE.com. Saat päivittäisiä kannattavia vinkkejä heidän linkkiinsä PREMIUM-ENNUSTUKSET.

Ruotsi Allsvenskan
Päivämäärä: maanantai 28
Aloitus klo 18 UK
Sijainti: Guldfageln Arena, Kalmar.

Ruotsalaisen Allsvenskanin 22. erä päättyy maanantaina taistelijoiden taisteluun.

Yksi tämän kauden tärkeimmistä putoamisehdokkaista, Kalmar FF, toivottaa Varbergsin tervetulleeksi, toivoen turvaavansa kolme pistettä ja pääsevänsä punaiselta vyöhykkeeltä. Se ei olisi suuri yllätys, kun otetaan huomioon vastustajien viimeaikainen muoto.

Varbergs on hävinnyt kaksi viimeistä Allsvenskan-peliään ja päästänyt yhteensä viisi maalia. He ovat aika-ajoissa hieman mukavammalla alueella, mutta pari peräkkäistä tappiota voisi tehdä asioista paljon vaikeampaa.

Kalmar vs Varbergs vastakkain

Mielenkiintoista on, että nämä kaksi joukkuetta ovat kohdanneet toistaiseksi vain kerran. Ensimmäinen vastakkainen ottelu pelattiin tällä kaudella Allsvenskanissa, kun Varbergs oli isänti ja voitti pelin 1-0 FT. Ottelu pelattiin heinäkuun alussa ja ainoa maalintekijä oli Adama Fofana 78. minuutilla.

Kalmar vs Varbergs -ennuste

Kalmar FF kerää neljästä viimeisestä Allsvenskan-pelistään viisi pistettä, mikä on heidän standardiensa mukaan hyvä. Voittoton putki katkesi viime viikolla IFK Goteborgin 2-1-vierasvoitolla.

Isak Magnusson pelasti jälleen kerran ja varmisti voittomaalin. Mitä tulee kotiesityksiin, Kalmar FF:llä on katastrofaalisia tuloksia. Hän hävisi kuusi viimeisestä yhdeksästä pelistä, mutta ei voittanut yhtään.

Rehellisesti sanottuna emme näe skenaariota, jossa tämä joukkue onnistuisi välttämään putoamisen jäljellä olevilla yhdeksällä kierroksella.

Mitä tulee vastustajaan, Varbergit ovat huonossa tilanteessa: he lähtevät tähän otteluun hävittyään Helsingborgille ja Falkenbergille peräkkäin.

Mutta meidän ei pitäisi unohtaa uskomatonta juoksua ennen tätä tappioputkea. Varbergs voitti Orebron, Siriuksen ja Mjallbyn peräkkäin ja teki seitsemän maalia. Emme usko, että he jäävät väliin Kalmarin ottelusta.