💡Suora lähde osoitteesta LEAGUELANE.com. Saat päivittäisiä kannattavia vinkkejä heidän linkkiinsä PREMIUM-ENNUSTUKSET.

Ruotsi – Allsvenskan
Päivämäärä: maanantai 14
Alkaa klo 18 UK / 00 CET
Sijainti: Arena Guldfageln (Kalmar).

Valmistaudu maaliin tehtävään peliin, jossa molemmat joukkueet päätyvät todennäköisesti maaliin XNUMX minuutissa Guldfageln Arenalla.

Kun Kalmar isännöi viime kaudella yhtä Allsvenskanin viidestä parhaasta joukkueesta, he ovat varmasti toiveikkaita, että tulokset eivät mene heidän edukseen. Mutta kuten hänen h2h-tarinansa viittaa, isäntä tuskin perääntyy ilman taistelua.

Kalmarin viiden ottelun voittamaton sarja päättyy nyt viime kerralla 1-1-tasapeliin Helsingborgiin. Ja kotiintulo kahden peräkkäisen matkan jälkeen on Nanne Bergstrandille lohtua. Samaan aikaan Norrkoping vierailee 2-2 kotipelissä Ostersundsia vastaan.

Kalmar vs Norrköping Head to Head (t2t)

• Vierailija on ollut voittamaton XNUMX ottelua.
  • Edellinen kohtaus tuotti Pekingin kotivoiton 2-1.
  • Neljässä viidestä viimeisestä ottelustaan ​​molemmat joukkueet ovat tehneet maalin.
  • Vain yksi viidestä viimeisestä ottelusta päättyi tasapeliin.
  • Isäntä ei ole voittanut kotona viiteen otteluun.

Kalmar vs Norrköping -ennuste

Kuten avauslausunnossa mainittiin, ottelu lupaa korkean maalinteon BTTS:n kanssa 2 minuutin kuluttua. Syy, miksi tuemme näitä tilastoja tässä pelissä, johtuu pääasiassa osapuolten välisestä hXNUMXh-historiasta.

H2h-otteluissaan neljä viimeisestä viidestä ottelusta on nähnyt molemmat joukkueet maalinteossa. Sen lisäksi kolme heidän viimeisestä viidestä ottelustaan ​​on tuottanut 2,5+ maalia täysillä. Näillä ominaisuuksilla myös seuraavassa pelissä on todennäköisesti samat tulokset Kalmarissa.

Kalmar on joukkue, joka ei ole voittanut neljään h2h-peliin kotonaan. Lisäksi Peking on 14 pisteellä paikallista joukkuetta edellä tämän kauden sijoituksessa. Joten nollapeli Norrkopingissa tuottaa todennäköisesti kunnollisia voittoja.