Fluminense vs Athletico-PR LIVE: Katso, mistä voit katsoa televisiosta ja verkossa

River Plate ja Athletico PR cara, siinä tiistaina (01. em 19h15 (Brasilian aika), Estadio Libertadores da Américassa, Avellanedassa – Buenos Airesissa, Kierroksen XNUMX toinen osaLibertadores Cup 2024. Ottelu lähetetään suorana lähetyksenä samana päivänä conmebol tv.

Joukkueet tulevat kentälle tänä tiistaina (01) Libertadoresin neljännesvälierän paluupeliin; katso, kuinka voit seurata suorana lähetyksenä televisiossa ja Internetissä.

Libertadoresissa vierasmaali on tiebreak. Tällä 0-0 antaa Riverin. Tasapeli kahdesta tai useammasta maalista (2-2, 3-3…) antaa Atléticolle. Ja 1-1 johtaa suoraan rangaistukseen. Ja kuka tahansa voittaa, tietysti etenee. Kuka menee ohi, ottaa Independiente del Vallen tai Nacional-URUn puolivälierissä – matkalla 0-0.

Tätä tiistain kaksintaistelua varten valmentajat elävät erilaisia ​​tilanteita joukkueidensa kokoonpanon suhteen. Marcelo Gallardolla on maksimivoimaa, kun taas Paulo Autuori kerää ongelmia. Virheitä on 15, kuten Santos, Jandrei, Abner, Nikão ja Reinaldo.

River Plate vs Athletico-PR: missä katsoa, ​​aikataulu, aikataulu ja viimeisimmät uutiset, seuraa minuutti minuutilta reaaliajassa.

Athletico-PR:n todennäköinen kokoonpano: Benedict; Erick, Pedro Henrique, Thiago Heleno ja João Victor; Wellington, Richard, Christian ja Léo Cittadini; Carlos Eduardo (Walter) ja Kayzer.

valot: Hyökkääjä Reinaldo (kielto), maalivahti Santos, Jandrei ja Léo Linck, oikea puolustaja Khellven, puolustajat Felipe Aguilar ja Zé Ivaldo, vasen puolustaja Abner, keskikenttäpelaaja Alvarado, keskikenttäpelaaja Nikão ja hyökkääjä Geuvânio (Covid-19); oikea puolustaja Jonathan, vasen puolustaja Márcio Azevedo ja hyökkääjä Vitinho (vammautunut).

Mahdollinen joukkue River Platelle: Armani; Montiel, Paulo Díaz, Pinola ja Casco; Sosa ja Enzo Pérez; De La Cruz ja Ignacio Fernández; Borré ja Matías Suarez.

Kavallus: kukaan.