Elche – Celta Vigo -ennusteet ja vinkit

⚽ Ennusteet Elche – Celta Vigo

Elche – Celta Vigo Vinkkejä ja kertoimia. 6. marraskuuta klo 21. ESPANJA: LaLiga – 9. kierros.

Edellinen Elche – Celta Vigo

• Elche osallistuu tälle kierrokselle kourallisen seurojen joukossa, jotka ovat voittaneet vaikuttavat 50 % La Liga (LL) -otteluistaan ​​häviäjinä (W3, D1, L2), mutta säilyttäen samalla täydellisen kolmen voiton ennätyksen avaukseen. missä tahansa. Hänen kolme voittoaan seurasivat myös HT-johtajat.
  • Kuitenkin heidän LL-kotipelinsä olivat todella "tarina kahdesta puoliajasta". He ovat pitäneet ensimmäisen puoliskon puhtaana (kaksi tyhjää maalia) kaikissa kolmessa LL:n kotiottelussa, mutta toisen puoliajan 0-4 yhteistulos uhkaa mitätöidä positiivisen alun.
  • Celta de Vigo ei ole onnistunut voittamaan yhtään seitsemästä LL-ottelustaan ​​vierassuosikkina kauden 2019/20 alusta lähtien (D3, L4). Koska joukkue ei ole voittanut vieraissa yhtään vastustajaa vastaan ​​heinäkuun alun jälkeen (D4, L3), joukkue ei auttanut asiaaan rekisteröimällä enintään yhden maalin kullakin näistä seitsemästä vierasmatkasta.
  • Viime aikoina pisteytysongelmat ovat kuitenkin olleet vieläkin vakavampia. Yhteensä vain kaksi maalia heidän viimeisissä viidessä LL-pelissään kaikilla stadioneilla, molemmat toisella puoliajalla, on nähnyt heidät sulkeutuneena kolmessa neljästä tappiostaan ​​tällä kaudella, ja näihin kolmeen tappioon sisältyy HT-vaje.
  • Pelaajat, joita kannattaa seurata: Tämän kierroksen alussa Josan de Elche oli yksi kuudesta pelaajasta, jotka tekivät joukkueen avausottelun kauden 2024/21 LL-peleissä.
  • Celtan Santi Mina on viimeinen mies, joka on tehnyt maalin seuralle liigatappion aikana. Mielenkiintoista on, että puolet heidän kuudesta viimeisestä LL:n vierasottelusta on nähnyt heidän joukkueensa kärsineen 2-1-tappion.
  • Hot stat: HT-tulos on toistettu viimeisessä vihellyksessä kunkin joukkueen viidessä viimeisessä LL-pelissä.
Heads-up-pelit: ELCHE – CELTA VIGO
03.03.15 LL kelttiläinen vigo Elche 1: 1
26.09.14 LL Elche kelttiläinen vigo 0: 1
01.03.14 LL Elche kelttiläinen vigo 1: 0
29.09.13 LL kelttiläinen vigo Elche 0: 1
19.02.12 LL2 Elche kelttiläinen vigo 0: 2

ESPANJA: LaLiga – 9. kierros