💡Suora lähde osoitteesta LEAGUELANE.com. Saat päivittäisiä kannattavia vinkkejä heidän linkkiinsä PREMIUM-ENNUSTUKSET.

Eurooppa – Mestarien liigan karsinnat
Päivämäärä: Keskiviikkona 26
Alkaa klo 19 UK / 00 CET
Sijainti: Brestskiy Regional Sports Complex (Brest).

Kotijoukkueen piti tehdä kovaa työtä päästäkseen toiselle kierrokselle. Ensimmäisessä pelissään Kazakstanin mestari Astana pelottaa todella. Mutta Valko-Venäjän joukkue voitti pelin maalein 6-3. Vaikka he voittivat tuon pelin, puolustus luopui monista idioottimaista tilaisuuksista ja oli onnekas, että vastustaja ei osunut.

Maroon Whitesilla oli helppo alkukierros. Heidän täytyi pelata vierasjoukkue Walesin mestaria Connah's Quay Nomadsia vastaan. He menivät johtoon siinä pelissä ja tekivät toisen maalin 65:ssäº minuutti voittaa pelin 0-2. Mutta valkovenäläisiä ei pidä ottaa kevyesti, etenkään hyökkäysvoiman suhteen.

Dinamo Brest vs FK Sarajevo: Head to Head (t2t)

• Tämä on ensimmäinen suora yhteenotto näiden kahden joukkueen välillä.

Dinamo Brest vs FK Sarajevo: Ennustus

Bosnialainen seura on tällä hetkellä voittoputkessa kaikissa kilpailuissa. Heillä ei koskaan ollut haastetta kansallisissa kilpailuissa, edes poissa kotoa. Toisaalta kotijoukkue on kärsinyt sarjan tappioita Valko-Venäjän mestaruudesta. Heillä on siis paineita, vaikka he pelaavat kotona. Mutta voimme odottaa maalien juhlaa tavasta, jolla hän pelasi Astanaa vastaan.

Maroonsille tämä on heidän Euroopan-kampanjansa toinen vierasottelu. Riippuen heidän suorituksestaan ​​ensimmäisessä pelissä, on mahdollista, että he saavat tämän. Suurin osa hänen katutaisteluistaan ​​on ollut tasapeliä viime viikkoina. Joten veikkaan, että peli on tasapeli XNUMX minuutin kohdalla ja maalit kentän molemmissa päissä.

Dinamo Brest vs FK Sarajevo: vedonlyöntivinkkejä

• Molemmat joukkueet tekevät maalin @ 1,83 (5/6).
  • Tasapelipari @ 3,60 (5/13).

Etsitkö lisää pelejä? lue kaikki Mestarien liigan ennusteet tästä tai hyppää etusivullemme jalkapallovinkkisivu.

????Suora lähde osoitteesta LEAGUELANE.com. Saat päivittäisiä kannattavia vinkkejä heidän linkkiinsä PREMIUM-ENNUSTUKSET.