Benfica x Vilafranquense: Katso, mistä voit KATSELLA Portugalin Cupin LIVE

Benfica kohtaa Vilafranquensen siinä Sunnuntai (13) klo 17:30 (Brasilian aikaa), in Luz-stadion Lissabonissa, 4. kierrokselle Portugalin Cup. Ottelun suoratoistaa SPORTTV Portugalissa klo 20.

Benfican kilpailijat ovat Vilafranquense sunnuntaina, 13. joulukuuta, Portugalin Cupin 2024/2024 neljännesvälierissä.

Portugalin Cupissa Benficalla oli etuoikeus saada myöhäinen debyytti eliittidivisioonan joukkueille. Se avasi osallistumisensa kolmanteen vaiheeseen. Hän kohtasi toimialueensa ulkopuolella pienen Paredeksen. Hän vahvisti suosionsa, mutta niukalla voitolla 1-0 Samaris teki maalin ensimmäisen vaiheen 26. minuutilla. Reilusti alle odotusten, jotka seuran sopimuksiin tekemät suuret investoinnit ovat luoneet.

Tämä on ollut Lissabonin joukkueen standardi tällä kaudella. Jatka yhteisen kampanjan toteuttamista standardien mukaisesti. Hieman odotettua aikaisemmin. Torstaina 10. joulukuuta he pelasivat 2-2 Standard Liegen kanssa Belgiassa. Hän onnistui selviytymään toiselle kierrokselle, mutta vain toiseksi D-ryhmässä. Hänellä oli 12 pistettä (kolme voittoa ja kolme tasapeliä). Kaksi vähemmän kuin Rangers of Scotland, toinen luokiteltu.

Jopa Portugalin mestaruussarjassa sillä ei ole odotettua suorituskykyä tai tuloksia. 21 pisteellä (seitsemän voittoa ja kaksi tappiota) se on tulostaulukon toisella sijalla. Se on kaksi pistettä Sportingin alapuolella. Päämiehenä he pelasivat 15 pistettä ja voittivat 12 (neljä voittoa ja yksi tappio) tehden 11 maalia ja päästäneet kuusi.

Benfica x Vilafranquense: missä nähdä, aikataulu, aikataulu ja viimeisimmät uutiset, seuraa minuutti minuutilta reaaliajassa.

BENFICA ON KERRAN: Helton, Gilberto, Otamendi, Jardel, Nuno Tavares, Gabriel, Pizzi, Pedrinho, Rafa, Gonçalo Ramos ja Seferovic-