💡Suora lähde osoitteesta LEAGUELANE.com. Saat päivittäisiä kannattavia vinkkejä heidän linkkiinsä PREMIUM-ENNUSTUKSET.

ystävällinen
Päivämäärä: torstaina 8. lokakuuta 2024
Alkaa klo 19 UK / 45 CET
Sijainti: King Baudouin Stadium (Bryssel).

Belgia isännöi West Africa Region Elephantsia jälleen kansainvälisessä ystävyysottelussa sen jälkeen, kun heidän viimeinen h2h-tapaamisensa johti 2-2-tasapeliin XNUMX minuutissa.

Red Devils saa 13 ottelun voittoputken jokaisessa aikataulussa olevassa suuressa turnauksessa. He päättivät voittoputkinsa kotivoitolla 5-1 Islannin kaltaisia ​​vastaan ​​​​UNL-turnauksen viimeisessä ottelussa.

Norsunluurannikko tai Norsunluurannikko joutuvat tietappioon, vaikka niillä oli kolmen ottelun voittoputki ennen kyseistä tappiota. He olivat viime kerralla African Cup of Nations -turnauksessa ja voittivat Etiopian maalein 2-1.

Belgia vs Norsunluurannikko vastakkain (t2h)

• Joukkueet kohtasivat vain kerran ja lopputulos oli 2-2.

Belgia vs Norsunluurannikko -ennuste

Red Devils olivat todellisia suosikkeja viime MM-kisoissa ja heidän vahva joukkueensa, johon kuului isoja nimiä, kuten Romero Lukaku, Mertens, De Bruyne jne. yhdeksänkymmentä minuuttia.

Belgialla on kenttäetu pelissä, ja vain kolme tappiota 30 viimeisestä kotiottelustaan ​​kaikissa kalenterin tärkeimmissä kilpailuissa osoittavat heidän hyvää muotoaan Brysselissä. Parhaassa muodossaan vuoden 2014 jälkeen Red Devils tuskin putoaa Norsunluurannikolla viimeisenä h2h-kohtauksensa.

Norsunluurannikko on voittanut kaksi tappiota kalenterin viidessä viimeisessä ottelussaan. Joukkue saapuu vieraiden tappion jälkeen, ja Patrice Beaumellella ei ole paljoakaan aikaa toipua joukkuettaan tästä tappiosta, etenkään kotona olevan joukkueen edessä, joka on täynnä tähtiä.

Tätä silmällä pitäen vedonlyöjien turvallisin veto on Belgian kotivoitto -1 tasoituksella yleismuodon ja joukkueen vahvuuden suhteen. Lisäksi norsut ovat fyysisempiä keskellä, mikä tarkoittaa vähemmän maaleja. Siksi alle 3,5 maalin kärki on hyödyllinen maalialueella.