💡Suora lähde osoitteesta LEAGUELANE.com. Saat päivittäisiä kannattavia vinkkejä heidän linkkiinsä PREMIUM-ENNUSTUKSET.

Englanti - Valioliiga
Päivämäärä: sunnuntai 4
Alkaa klo 19 UK / 15 CET
Sijainti: Villa Park.

Punaiset ovat kilpailun mestareita ja ovat helposti olleet maan paras joukkue kahden viime vuoden aikana. Sitä voitaisiin jopa pitää Euroopan parhaana joukkueena Bayern Münchenin rinnalla. Jürgen Kloppin miehet ovat osoittaneet tämän tason.

Tästä eteenpäin he pyrkivät toistamaan tittelin voittanut kampanjansa vuosina 2019-20, ja he ovat myös aloittaneet täydellisesti.

Joukkue on noussut taulukon kärkeen toistaiseksi 100 % voittoennätyksellä, ja kun otetaan huomioon, että Leicester voitti kilpailijan Manchester Cityn viime viikolla, nyt on oikea aika punaisille nousta kärkeen.

Ja tähän tarjoutui myös täydellinen tilaisuus. Tällä viikolla joukkue kohtaa lionit, jotka sijoittuivat 17. sijalleº pöydällä. Itse asiassa Dean Smithin miehiä uhkasi putoaminen jopa kauden 2019-20 viimeisen päivän viimeisillä minuuteilla.

On sanomattakin selvää, että he ovat huonompi joukkue jopa parhaimpina päivinä, eivätkä ne ole vertaa Redsin kaltaisille.

Kaiken tämän lisäksi kuusinkertaisilla Euroopan mestareilla on myös hallitseva h2h-ennätys tätä vastustajaa vastaan.

Kaikki nämä tilastot huomioon ottaen voit odottaa Liverpoolilta mukavaa voittoa tänä sunnuntaina.

Aston Villa vs Liverpool: Head to Head (t2t)

• Viimeksi, kun kaksikko kohtasi toisensa, kuukausi sitten, mestari voitti kotonaan 2-0.
  • He myös kirjasivat 19 edellisestä 25 kokonaisvoitosta.
  • Tällä stadionilla vieraat kirjasivat 13 edellisestä 16 voitosta.
  • Isännät eivät ole tehneet maaleja kuudessa edellisestä yhdestätoista ottelustaan ​​tällä stadionilla.

Aston Villa vs Liverpool: Ennuste

Lions voitti 3-0 vierasottelun viimeisenä päivänä liigan huonointa joukkuetta Fulhamia vastaan.

Samaan aikaan Kloppin miehet voittivat 3-1 kotivoiton Arsenalista, joka on yksi kilpailun parhaista joukkueista.

Punaisilla on selvä etu tänä viikonloppuna. He ovat Englannin paras joukkue tänään ja ovat päättäneet voittaa toisen PL-tittelin tänä vuonna.

Heidän lähimmällä kilpailijallaan Manchester Cityllä on tällä hetkellä vaikea kausi, ja nyt on oikea aika puolustavalle mestarille rakentaa pistetyyny huipulle.

Jatkossa he kohtaavat yhden kilpailun heikoimmista joukkueista, joka oli tuskin päässyt tälle uudelle kaudelle pisteellä putoamisrajan yläpuolella.

Lisäksi Smithin miehillä on myös huolestuttava h2h-ennätys tätä vihollista vastaan ​​viime vuosikymmeninä.

Kaikki nämä tekijät huomioon ottaen voit odottaa Liverpoolin hallitsevaa voittoa tänä sunnuntaina.

Aston Villa vs Liverpool: Vedonlyöntivinkkejä

• Liverpool -1 Aasian tasoitus @ 1,44 (4/9)
  • Osa-aikainen / Kokopäiväinen: Liverpool / Liverpool @ 1,90 (9/10).

Etsitkö lisää pelejä? lue kaikki Englannin Valioliigan ennusteet tästä tai hyppää etusivullemme jalkapallovinkkisivu.

????Suora lähde osoitteesta LEAGUELANE.com. Saat päivittäisiä kannattavia vinkkejä heidän linkkiinsä PREMIUM-ENNUSTUKSET.