💡Suora lähde osoitteesta LEAGUELANE.com. Saat päivittäisiä kannattavia vinkkejä heidän linkkiinsä PREMIUM-ENNUSTUKSET.

Saksan Bundesliiga
Päivämäärä: lauantai 17
Alkaa klo 17 UK / 30 CET
Paikka: Schuco Arena.

Baijerilaiset ovat nyt vaarassa Hoffenheimin tappion jälkeen. He onnistuivat voittamaan Herthan 4-3 tehdäkseen lausunnon, mutta se ei silti ollut sillä tasolla, jota odotimme 3 pisteen voitosta nyt.

Ja tässä skenaariossa esiintyy Die Blauen, joukkue, joka nousi ensimmäiseen divisioonaan vasta viime kauden lopussa. Turhautuneiden ja päättäväisten baijerilaisten pitäisi viettää kenttäpäivä tätä vaatimatonta vastustajaa vastaan.

Heillä on myös vaikuttava h2h-ennätys tätä vastustajaa vastaan ​​vuosien varrella (kuten lähes kaikissa Saksan joukkueissa).

Bayern Müncheniltä odotetaan todennäköisesti suurta voittoa tänä lauantaina.

Arminia Bielefeld vs Bayern München: vastakkain (t2t)

• Viimeksi kun nämä kaksi kohtasivat kentällä, voitti mestaruuden 0-1.
  • He olivat myös voittanut kahdeksan edellisestä yhdeksästä ottelustaan.
  • Vuodesta 1997 lähtien hän on hävinnyt vain kahdesti kilpailijalleen.
  • Viimeisen 14 vuoden aikana isännät eivät ole koskaan tehneet maalia tällä stadionilla.

Arminia Bielefeld vs Bayern München: Esikatselu

Uwe Neuhausin miehet hävisivät viimeisenä päivänä vierasjoukkueessa 1-0 Werder Bremeniä vastaan. Kotijoukkueen hylätyn maalin jälkeen 20. päivänäº Minuutti VAR:n he tasoittivat tilanteen toisella maalilla seitsemän minuuttia myöhemmin ja pitivät johtoaan viimeiseen vihellytykseen asti.

Samaan aikaan Hans-Dieter Flickin hoitajat onnistuivat voittamaan viime viikolla kotonaan 4-3 Herthaa vastaan. Hyökkäävän mestarikurssissa Robert Lewandowski teki hallitsevan Euroopan mestarin kaikki neljä maalia. Itse asiassa hän antoi voittajalle 90+3.rd minuutti.

Jatkossa baijerilaiset ovat helposti maailman paras joukkue tällä hetkellä ja ovat päättäneet toistaa viime kauden sankariteot vielä kerran.

He kohtaavat äskettäin ylennetyn joukkueen, jolla ei ole huippulentokokemusta. Ja heti peli on epätasainen.

Lisäksi Flickin miehillä on myös hallitseva h2h-ennätys tätä vastustajaa vastaan. He yrittävät esittää moitteetonta suorituskykyä ja yrittävät samalla pyyhkiä muistin Hoffenheimin tappiosta.

Nämä havainnot huomioon ottaen Bayern Münchenin pitäisi varmistaa kolme pistettä, ja sekin tyylillä.

Arminia Bielefeld vs Bayern München: vedonlyöntivinkkejä

• Bayern München -1.5 Aasian tasoitus @ 1.60 (3/5)
  • Bayern Münchenin joukkue yli 2,5 maalia 1,60 (3/5).

Etsitkö lisää pelejä? lue kaikki Saksan Bundesliigan ennusteet tästä tai hyppää etusivullemme jalkapallovinkkisivu.

????Suora lähde osoitteesta LEAGUELANE.com. Saat päivittäisiä kannattavia vinkkejä heidän linkkiinsä PREMIUM-ENNUSTUKSET.