Venezuela vs Paraguay Iragarpena, Aholkuak eta Iragarpena

💡LEAGUELANE.com-en iturri zuzena. Eguneroko Aholku Errentagarrietarako, bisitatu haien esteka PREMIUM IRAGARKIZUNAK.

Venezuela vs Paraguai FIFA World Cup 2022 Sailkapenak Hego Amerika LeagueLane-ren iragarpena

Venezuela vs Paraguai
Hego Amerikako Munduko Kopako kanporaketak
Eguna: 13ko urriaren 2024a, asteartea
23:00etan hasiko da Erresuma Batua
Lekua: Méridako Estadio Olinpiar Metropolitarra.

Venezuelak eta Paraguaik joan den asteburuan WC Qualifiers-en hasierako partidan lortu zituzten helburuetatik kanpo geratu ziren, beraz, buruz buru hau ongi ateratzeko aukera da.

Gainera, bi taldeek denbora luzez ez dute emaitza esanguratsurik lortu kanporaketan, Errusian 2018an parte hartu gabe. 2022rako bost txarteletatik bat irabaztea arrakasta handia izango litzateke.

Kuotei dagokionez, etxekoak dira irabazteko faboritoak oraingo 2,50ko probabilitatearekin, eta bisitariek hori lortzeko aukera apur bat txikiagoa da, 3,10.

Venezuela x Paraguai buruz buru

Iraganean, hamasei liskar zuzen jokatu ziren Venezuela eta Paraguairen artean. Estatistikak apur bat aldekoak dira talde bisitariaren alde, 8-5 irabazita. Interesgarria da Venezuelako lurretan partidak gutxitan amaitzen dira berdinketarekin: bi taldeek hiru aldiz irabazi dute.

Aurreko partidetan sartutako golak 43 dira, batez beste 2,68 partidako.

Azken sei bileretatik bost 2,5 FTren gol baino gutxiagorekin amaitu dira.

Venezuela vs Paraguai iragarpena

Venezuelako zaleek itxaropen handia zuten iaz emaitza bikain baten ostean, non bere taldeak Bolivia, Trinidad eta Japonia segidan garaitu zituen. Kanporaketaren lehen partida ez zen ondo joan, Kolonbiaren aurka 3-0 galdu zuen, kontrolik ez zuten partida batean. José Peseiro entrenatzaileak aldaketa batzuk egin ditzake hurrengo partida honetarako. Azken emaitza arazoa izan zen, lehen zatian hiru gol jasoz.

Aurkariari dagokionez, Paraguai zen faborito etxean Peruren aurka, baina partida 2-2 FT garaipenik gabe amaitu zen. Pena eman zien 85. minutuan bigarren gola jasotzea.Orokorrean, Ángel Romerok egun bikaina egin zuen, bi gol sartuz. Astearte honetan partida irekia espero dugu Méridan, beraz, bi taldeen 1,95ean apustu egitea aukera ona dirudi.