💡LEAGUELANE.com-en iturri zuzena. Eguneroko Aholku Errentagarrietarako, bisitatu haien esteka PREMIUM IRAGARKIZUNAK.

Suedia - Allsvenskan
Eguna: 26ko urriaren 2024a, astelehena
18:00ean hasiko da Erresuma Batua / 19:00ean CET
Tokia: Paskbergsvallen (Varberg).

Varbergsen kanpainako ariketak 5. partidan jarraitu zuten denboraldi honetan. Garaipenik gabeko bolada honek puntu batzuk kostatu zizkieten eta 12. posturaino jaitsi ziren 27 punturekin (7W 6D 11L) kanpainan.

Zaila izan zaio Elfsborgi laurogeita hamar minutu osoan partida euren eskuetan eustea. Partida gehienetan berdinketak dira nagusi, eta laugarren postuan kokatu dituzte sailkapenean 39 punturekin (9W 12D 3L).

Varbergs vs Elfsborg buruz buru (h2h)

• Azken urteetan behin bakarrik elkartu dira taldeak.
  • Euren bilera bakarrak 3-3 berdindu zuen Elfsborgen.

Varbergs vs Elfsborg iragarpena

Varbergs mahaiko bisitariarengandik 12 puntuz bereizten da denboraldi honetan. Gainera, etxean jarraian egindako bi porrotek ez dute zehazki igotzen igotako taldearen morala kanpainan. Antolatzailea azken bost jardunaldietan garaipenik lortu gabe dator, Norrkopingen etxean, 1-3ko emaitzarekin, txapelketarako porrotaren ostean.

Elfsborg-ek lau partida jarraian irabazi gabe jarraitu zuen, baina porrot bakarrarekin. Hala ere, taldeak garaipenak bilatu zituen bisitan, Kalmarren aurka 3-1 etxean irabazi ostean, egutegiko azken partidan.

Alderantzizko jokoan, Varbergs-en Stromberg-ek Elfsborgi garaipena ukatu zion partidako azken minutuetan, eta 3-3ko berdinketarekin amaitu zen. Bi taldeek partidan goian jokatzen dutenez, hurrengo partidan ekintzaz beteriko antzeko liskar bat espero dezakegu; horregatik, BTTS-a propina ematea da jokoko apusturik onena.

Horitxoek ligako esperientzian eta bidean dauden forma duinean oinarrituko dira ligako azken partidan mendekua izateko. Seguran egoteko, Elfsborg-en berdinketarik gabeko apustua aukera egokia izango da ziurrenik apustularientzat.