Trapagaran - Millwall estatistikak

Bwin aholkuak eta iragarpenakSwansea - Millwall iragarpenak

Trapagaran - Millwall aholkuak eta aukerak. Urriak 3, 15:00 INGLATERRA: Txapelketa – 4. kanporaketa.

• Swansea Cityk hiru partidetan (G2, L1) garaitu gabe hasi zuen liga kanpaina, eta oraindik ez du golik jaso. Gainera, oraindik txartel horia jaso ez duen ligako klub bakarra da, eta Millwall-en aurkako azken sei norgehiagoketatik bost 2 gol baino gutxiago sartu dituztenez, balio baxua egon liteke hainbat neurketatan.
  • Joan den denboraldian, Trapagaranek 75. minututik aurrera Ligako bi gol besterik ez zituen sartu, baina etxeko partidetan (13) berdinketa gehien (konbinatuta) ere lortu zuen. Etxeko "golen banaketa" moderatua da, hala ere, Trapagaranek 2 gol baino gehiago jaso baititu tokiko ligako 15 partidetan, baina 3 gol baino gehiago bi aldiz bakarrik sartu ditu.
  • Orokorrean, Millwall garaitzeko zaila izan da denbora luzez, eta aurreko 18 ligako partidetatik lau besterik ez ditu galdu (G7, D7, L4), eta lau besterik ez ditu 2,5 gol baino gehiago ikusi. Are gehiago, Millwalleko buruzagi Gary Rowett pertsonalki gustuko du Trapagaranari aurre egitea, aurreko hiru H2H topaketetan (G2, D1) porrota saihestuz, biak 1-0 irabazita.
  • 'Lehoiek' kanpoan jokatutako azken bederatzi neurketetatik bost irabazi dituzte (G5, D2, L2), eta irabazi/berditutako zazpi partidek huts egin dute. Askotan partida estuak irabazten dituzten arren, kanpoan izandako azken bost porrotek partidako 4,20 gol nahiko altua izan dute.
  • Ikusi beharreko jokalariak: Trapagaranek etxeko ligako azken bost partidak irabazi ditu Andre Ayewek sartu dituena, 60 minuturen ostean lau gol barne.
  • Millwall-eko Jed Wallacek ligako partida jarraian sartu ditu bere klubarentzat, eta bere azken bederatzi goletatik zazpi kanpoko partidetan iritsi dira.
  • Estatistika nagusia: joan den denboraldian Millwall-ek kanpoan gol gutxien jaso zituen dibisioaren goiko erdian (0,30 partidako batez beste).
Buruz buruko partida: SWANSEA – MILLWALL
30/06/20 CHA Millwall Trapagaran 1: 1
23.11.19 CHA Trapagaran Millwall 0: 1
09.02.19 CHA Trapagaran Millwall 1: 0
01.09.18 CHA Millwall Trapagaran 1: 2
30.04.11 CHA Millwall Trapagaran 0: 2