💡LEAGUELANE.com-en iturri zuzena. Eguneroko Aholku Errentagarrietarako, bisitatu haien esteka PREMIUM IRAGARKIZUNAK.

Frantzia-Ligue 1
Eguna: 26ko irailaren 2024a, larunbata
Hasi 16:17etan Erresuma Batua / XNUMX:XNUMX CET
Lekua: Stade Geoffroy-Guichard (Saint Etienne).

Partida hau espektakulu interesgarria izango dela ziur, Ligue 1-tik gertu dauden bi talde aurrez aurre.

Saint Etiennek eta Rennesek garaitu gabe jarraitzen dute, biek 3 partida irabazi dituzte eta 1 punturekin 10 berdindu dituzte eta gaur egun 1. eta 2. postuetan daude hurrenez hurren. Beraz, oso zirraragarria izango da larunbat arratsaldean partida honen lekuko izatea.

Saint Etienne-k denboraldiko lehen puntuak galdu zituen Nantesetik kanpo joan den asteburuan, partida 2-2 amaitu zenean, baina etxean %100eko errekorra du, non jada Estrasburgo eta Lorient irabazita.

Rennesek irabazita ligako lehen postua lortuko luke, beraz, behar duen motibazio guztia dauka. Taldea azken 3 garaipen jarraian garaipen batekin dator partida honetara eta azken partida Monakoren aurka 2-1 irabazita amaitu da, emaitza ikusgarria.

Errepidean, Rennes-ek Nimesi irabazi zion eta Lillekin berdindu zuen. Dagoeneko 5 gol sartu dituzte etxetik kanpo.

Saint-Etienne v Rennes: buruz buru

• Joan den denboraldian, 1-1 amaitu zen ligako partida hau.
  • Rennesek ez du irabazi Saint Etiennen 2011tik.
  • Kluben arteko Liga 1eko azken hamar neurketetatik sei berdinketarekin amaitu dira.
  • Azken sei partidetatik 5etan, bi taldeek gola sartu zuten.

Saint-Etienne vs Rennes: Iragarpena

Bi klubek denboraldiko partida gogorrenei aurre egiten diete eta elkar bertan behera uztea da kezka. Baina bigarren zatian erabakitako irabazlea egon daiteke, hankak nekatzen direnean.

Horregatik berretsiko dugu atsedenaldiko emaitza berdinketarekin eta 2. zatian gol gehiago lortzeko. Bi klubek bularretik oso gertu jokatuko dute eta partidak aurrera egin ahala irekitzen eta arriskuak hartzen joango dira, inork amore eman nahi izango ez duen partida oso intrigazkoa ikusi beharko genuke.

Saint-Etienne vs Rennes: apustu aholkuak:

• Denbora erdia: berdinketa 1,91etan (10/11)
  • Erdi punturik handiena: 2. zatia 2,10ean (11/10)
  • Noiznahi goleatzaile nagusia: Serhou Guirassy (Saint Etienne) 3,00etan (2/1).

Jolas gehiagoren bila? dena irakurri Frantziako 1. Ligako iragarpenak hemen edo joan gure orri nagusira futbol aholkuen orria.

????LEAGUELANE.com-en iturri zuzena. Eguneroko Aholku Errentagarrietarako, bisitatu haien esteka PREMIUM IRAGARKIZUNAK.