Sacavenense x Sporting: Ikusi Portugalgo Kopa ZUZENEAN non IKUSI

Sporting Sacavenense izango du aurkari horretan Hilaren 23an, astelehena, 18:15ean (Brasiliako garaia), urtean Jamor Estadio Nazionala, Oeirasen – Lisboa, 3. jardunaldirako Portugalgo Kopa. Partida streaming bidez emango du KIROLA TELEBISTA Portugalen, 22:15etan.

Sporting Portugalgo Txapelketaren buruan, Sportingek astelehenean, azaroaren 23an, irekiko du bigarren borroka fronte bat. Portugalgo Koparen 2024/2024 edizioan egingo du debuta

Sportingek bi gol sartu zituen azken partidetan, biak 4-4. Lehenak, Lisboan, Tondelaren aurka, Portugalgo Txapelketaren buruan kokatu zuen. Bigarrenak, etxetik kanpo, Vitória de Guimarãesen aurka, abantaila zabaldu zuen. 19 puntu ditu (sei garaipen eta berdinketa bat). Braga eta Benficaz gain beste lau dira, haien atzetik hurbilenak.

Aurreikusitako hasierak zaleei 1999/2000 denboralditik gertatu ez zen titulua irabazteko itxaropena eman zien. Sporting-ek ez du inoiz Portugalgo Txapelketa irabazi XXI. Berez, oraindik goiz da horretarako, batez ere egindako inbertsio handiak kontuan hartuta, hain zuzen ere Benficak, baina baita Portok ere fitxaketetan.

Alviverdek, ordea, dedikazio esklusiboa dauka tokiko txapelketetan, ez baitzuen Europako Ligarako sailkatu. Austriako LASK Linz-en aurka erori zen sailkapeneko azken txandan. Harrezkero, ez du galdu. Bost garaipen eta galdu bat izan ziren.

Sacavenense vs Sporting: non ikusi, programatu, programatu eta azken berriak, jarraitu minutuz minutu denbora errealean.